Fredag

Nu var det ett bra tag sen jag skrev igen. Har som sagt inte tid. Antingen så är det skola eller träning.

Under veckan har det välr inte hänt så mycket. Vanlig vecka. Matte prov på Måndag och tisdag. Tror det fick rätt så bra iaf.

I morgon så blir det lilla vm först på dagen, sen på kvällen ska jag till Johanna på middag. Tre rätters. Kommer äntligen få ha min svarta klänning :)På söndag blir det lite läxor. Ska skriva om jag tycker Eu är bra eller dåligt. Kan ett bra svar på den frågan: Vet inte :)


Har också satt upp tavlor. Tre Paris tavlor och en elvis och en Marilyn Monroe.
Har även satt upp tavlor i hallen. Tyckte att de var dax nu att det kom upp saker på väggen.

Får nog antagligen vara back i morgon också. Vill hellst inte de, men de får väl gå. Vill ju vara fram. Men men, kankse får det också. Får se i morgon.

Har inget mer nu

Bye!

Söndag

skriver väldigt sällan nu. Har knappt tid över för något längre. Men det är väl så livet är när jag ska hålla på med allt hela tiden. :)

Idag så vaknade jag ínnan kl 9 av att Busen väkte mig. De märks att han inte tycker om att jag sover länge. Så jag fick väl gå ner och kolla på tv. Vid kl 11 eller något så går jag ut och hjälper mamma med att skotta. Hatar fortfarande våran nerfart! Går sedan in och kollar på tv och dagen fortsätter. Har också börjat renoverat i köket. Har tagit bort all tapet och plasten som vi har satt över kaklet. Kaklet är grönt och jag har alltid tyckt de va jäte fult. Men så hemskt var det inte nu när det kom fram igen. Lite ovanligt medans alla andra typ har vitt,grått eller svart eller någon sådan färg. Vi får se om det gröna passar till den nya tapeten annars får vi måla kaklet. Har fått reda på att det går :)

Kom på nu också att vi har matta prov i mogron och jag har inte gjort alla uppgifter. Men jag tror det fixar sig ändå.

Börjar med det nya schemat idag också. På fredag kommer jag bara ha en lektion. Historia som börjar 13:20 till 14:20.

Nej får nog gå och lägga mig nu. Ska se om jag har något att läsa.


Bye!

vinst

Det blev vinst idag. Med 8-1. Lyckades peta in ett mål också.

Sitter nu och väntar på mat. Kyckling file och ris. Mums.

Vet inte faktsit vad mer jag ska skriva.

Jo det är snöstorm här i Hagfors just nu. Blåser och snöar som bara den. Gött! bara det håller sig nu.

Nej ska kolla något annat eller så.

Bye!

kanske..

kanske ska snart gå och lägga mig?

Vet inte hur jag ska göra till morgonen. Om jag ska bli med mamma till järnbolaget. Det blir ju lättast. Eftersom mamma jobbar så är det ingen bil hemma så rickard kan inte skjutsa mig. Så jag måste väl gå upp tidigt då.

Nej, måste städa kattlådorna. Är trött! Men vill man inte att de ska lukta bajs i hela huset så måste jag väl. Får väl gå nu så jag får sova snart.

Bye!


Äntligen...

. fredag!! Äntligen!

Började inte för än 09:50 idag så jag och elina gick och tränade kl 08:00. Mycket gott att träna på morgonen och vakna till ordentligt.
Hade redovisning idag på historian. Min grupp började så klart, ochg jag skulle börja berätta mitt. Gick väl så där.

Har nyss vart ute och skottat också. Hatar våran nerfart. Den ska va så stor och jobbig! Men nuär det gjort iaf. Hoppas bara mamma komemr hem snart. Tror hon sa att tåget skulle va i karlstda vi 16:30 eller nått.

Match i morgon! Yes! Hoppas vi vinner och jag antar att vi gör det, men så dåliga som vi trodde var dom inte sist.

Har faktist städat mina rum, eller jag har bara damtorkat. KAnske damsugar sedan elller i morgon.

Nej har inget mer.

Bye!

Torsdag

Skoldagen äntligen över!

Är nästan klar med historian nu. Ska sätta mig och skriva lite sen.

Gjorde mig mat förut. Ungstek falukorv och mos. Inge fel alls. Började plocka ihop där nere lite också. ska nog fortsätta snart. Det är mycket lättare tycker jag att städa och så när inte mamma är hemma. Hon kanske ska åka bort fler gånger ;)

Hoppas bara Jimmie kommer sen, annars vet jag inte vad jag gör.

Nej jag får väl gå ner och städa klart nu..

Bye!

Har inte hunnit

har inte hunnit skriva idag.

Det har väl inte hänt något speciellt idag. Men en sak var rätt roligt var att min gamla tyska lärare var nere vid älvstranden idag. Mycket roligt. Hon är en av de lärare jag saknar från asplund.

Har bara hunnit vart i skolan och på innbandy. och sedan inte så mycket mer. Hinner knappt med något längre. Hinner bara skolan och träning. Något iaf ;)

Så åker ju mamma i morgon till stockholm, eller någon förort eller något sånt på någon mässa. Tur att Jimmie kommer hit iaf. Annars skulle de bara vara jag och min två katter.

Nej ska lägga mig och läsa min efterlängtade Solo. Får se om jag hinner skriva mer i morgon.

Bye!

God natt

Nu ska jag sova så jag orkar upp till morgonen. Åker hemifrån typ 07:50 och är hemma 18:30. Jobbigt men sant. Det blir ju inte skola hela tiden utan träning också. Förvånade? haha

Nej sova var det ju.

Bye!

Trött! :)

Är riktigt trött nu. Kom hem från styrkan. Spinningen var riktigt jobbig idag, vilket som är riktigt bra :) Efter det så styrke tränade vi lite. Det blev inte så mycket, skulle ju vart in och gjort med bänkpressen, men det var ju "folk" där. Så då skippade vi de.

Nej ska nog gå ner och duscha. Sedan ska jag nog sy mina byxor och sedan kolla vad det blir för kläder i morgon så kan jag nog kanske gå upp lite senare i morgon! :)

Och en sak: Veckobladet har inte kommit hem till mig än. Den fanns vid styrkan. Vad ska jag läsa ikväll? Vi har inte ens köpt aftonbladet som vi gör nästan varje dag. Katastrof!


Bye!

Träning, skolan och åter träning :)

Åkte ju till skolan i vanlig tid idag. Jag och Elina gick och tränade. Mycket gott innan man ska sätta sig i skolbänken. Men så va ju han som stönar när han tränar där också. Han tar i så det är ju sjukt. haha!

Så började väl skoladagen 10:20 med engelska och dagen gick.

Slutade 16:00 så nu sitter jag här hemma, nyss ätit. Ska väl snart börja klä mig och packa för spinning.

Nej har faktist inget mer just nu. Det kanske blir mer sedan när jag kommit hem.

Bye!

Snart

Snart ska man på träning också. 18:45 kommer Gila förbi här så åker vi ner till älvstranden. Behöver inte springa ute idag som tur är. Det är ju spegel ute. Ska också styrke träna efter innebandyn. Om vi kommer in vill säga ;) Vi gjorde inte de sist.

Så har min klänning kommit från H&M. Ska lämna en lapp till mamma så att hon hämtar den sen. Så bild kommer senare förhoppningsvis. :)

Får nog vara stopp ett tag med alla mina köp. Tror det räcker nu. Har inga pengar kvar nu och min garderob är överfull, även om jag har 2 st. Iofs så är jag ju sån som inte slänger kläderna utan låter dom ligga kvar även om jag inte använder dom. Så om jag kanske ska rensa och lägg allt jag inte använder i en kartog så har jag iaf dom kvar :)

Nej nu måste jag gå så jag Gila inte behöver vänta på mig.

Bye!

Gratis

http://www.gratisgodis.se/?r=47080 Bli medlem där och tjäna ihop godis. Helt gratis. Så när du kommit upp i 15 bitar väljer du om du vill att dom ska skicka det till dig. Du betalar inget då heller. Alltså helt gratis :)

Söndag, match m.m

Söndag. Usch! skolan i morgon. Orkar inte, kan vi inte ha haft sovmorgon imorgon?

Matchen gick inge bra. Förlorade med 7-0. Men alla kämpade bra iaf!

Efter matchen åkte vi till mitt i city och åt. Så blev det en sväng till Gina Tricot. JAg som inte skulle handla något med. Men dte blev ett linne med mönster på. Har faktist letat efter ett sånt linne så. Så blev det två halsband. 15 kr st, REA!! :)

Sen var det bara att åka till sundsta och kolla på match. Karlstad förlorade med 3-1 mot nått lag från Umeå.

Paris

Just de va ju också hos farmor idag. Jag tycker hon värkar må bättre för varje dag som går. Nu hoppas jag bara på att hon ska snart kunna gå igen. Bara dom tränar henne så kommer det gå.

Fick 5 tavlor av henne. 3 st från Paris, 1 Picasso, (badjävlarna tror jag den heter), . (kopia) och en litet en som jag tyckte skulle passa i hallen här uppe. Ska bara köpa nya ramar så ska jag ta kort och lägga in dom. Blev helt förälskad i Paris tavlorna. Kommer passa perfect i mitt rum om jag byter ramar till svarta.

Kom på också att jag vill tapetsera om i mitt tv-rum. Det behövs. Gjorde om sist i tv-rummet när vi flyttade in. Det är blått och det är inte min färg. Vill ha lite mörkare eller nått. Något roligare iaf.

Oj vad klockan är mycket. Måste gå och lägga mig så jag orkar upp till morgonen. Ska samlas 07:45 vid klubblokalen, så bär det av till karlstad och spela. Önska oss lycka till :)


God natt.

Bye!


Bilder

Skaffat bilder nu.
Guldigt linne - Rea fynd :) 99 :-Jeans - 399:-

Lördag

Denna kväll var det ju kulturnatta i hagfors. De var väl så där. Gillar inte upstairs så där jätte mycket. Litet, mycket folk och varmt. Va väl inte där inne så mycket men.
Så var affärerna öppna till 22:00. Köpte mig ett guldigt ribbat linne på L-store och ett par jeans på Norbergs. Lägger upp bilder i morgon. Eller kanske går ner efter kameran sen.

Pratade med mamma om hulsfred förut. Först blev det bara kaos och jag fick inte. Hon hade ju hört vad min kusin sagt om det och det var ju inte positivt. så jag visade väl att jag blev sur och iritterad. Så blev hon sur och allt bara KAOS!
Gick väl upp och sedan ropade hon på mig så jag skulle komma ner. Då sa hon att jag fick men det skulle vara fler med. I början så nämnde jag bara Gila's namn, för det är bara med henne jag pratat riktigt med. Men så sa jag att vi ska försöka få med fler, dom vi umgås med och så. Det blev hon helt plötligt snällare och frågade vad det kostade och hur länge och så. Hoppas bara att fler vill med.
den 22 januari så kommer det upp vilka band som kommer också. Tror det var då iaf.

Bye!


Lista

1. Vad åt du till frukost idag?
Något fullkorns bröd och juice
2. Vad åt du till middag idag?
Har inte hunnit det än
3. När fick du en kyss senast?
Nu :)
4. Vad gör du helst en vardag?
Tränar och så.
5. Vad är det första du kollar in hos en av det motsatta könet?
Ingen aning
6. Hur tror du att ditt liv ser ut om 5 år?
Hoppas jag har arbete,hus och en bebis kankse? :)
7. Hur perfekt är ditt liv nu?
Jag klagar iaf inte.
8. Vad har du på dig för kläder nu?
Mörka jeans och mönstrad tunika.
9. Har du svarat helt ärligt på dessa frågor?
Japp

Fredag

Siter här i min ensamhet på att mamma ska komma hem från karlstad så hon kan skjutsa mig till Jimmie. Hoppas hon kommer snart.

Vart grini hela dagen känns det som. Allt bara har vart fel.
egentligen måste jag till karlstad i morgon, men så blir det nog inte. Måste ha mig ett par skor. Eller iofs så kan mamma bli med mig till X-eller i morgon eller nått efter som jag måste ha större skor än vad det finns i vanliga affärer. Men ibland kan jag ha tur och ett par 41:or passar. Har vart in på
www.kingsizeskor.se och kollat men det är bara tråkiga skor. Någon som har något tips?


Min klänning kom inte idag heller. Det var det jag sa. allt är fel idag.


Träning

Va på styrkan idag också. Tränat varje dag nu denna vecka. KAnske ska göra de i morgon också. Börjar ju 13:20 så jag skulle ju kunna gå upp lite tidigare och gå upp på mana och gå eller springa så jag gör något i morgon. För jag slutar ju 16:00 och då är inte mamma hemma då msåte jag gå tills styrkan på andra sidan stan, långt bort i brôt! Nej då är jag på mana hellre.

Å min klänning kommer aldirg. hoppas den kommer i morgon. Vi ska ju ha fin-tjej middag sista helgen i januari. Vi lagar lite finare mat och har lite finare kläder och allt sånt. Så mysigt!

  <---- KOM HIT NU!

Nej ska gå nu

Bye!Fan!

Nu har dom ändrat schema igen! Börjar 13:20 i mogron och slutar 16:00. Dom kan inte göra så mot mig!!!

Kommer inte på någon rubrik

Det blåser storm här tror jag. Inte alls trevligt. Det knakar i alla hörn och fönstren låter som om dom snart ska flyga in. Tycker inte om detta!!

Hittade ett så bra snygga skor på
shopaholic. Kostar bara ca 500 nu. Så fina! Men ekonomi tror jag inte räcker till dom. Eller det gör den men då har jag inte mycket kvar. Så finns de bara till 41, dom kanske kan passa om jag har tur men.
Vill så gärna ha dom, men jag har ju nyss betsällt en klänning och en tröja. Får se hur jag gör. 

                                                  

nej ska nog gå och läsa något.

Bye!

Färdigt tränat

Så var det färdigt tränat för idag. Spinnig och lite styrka blev det. I mogron blir det innebandy. På torsdag hoppas jag att jag går till styrkan och kör lite styrka.

Uh vad det blåser. Skakar nästan hela huset. känns så iaf.

Så var det första skoldagen idag. Den var väl okej, hade engelska först och Alice hade inte kommit tillbaka. Så fick vi ny lärare i samhäll. Elin hette hon, tror att det blir bra faktist. Även om hon pratade lite segt :)

Nej nu har jag inget mer.

Bye!

Tisdag

Så idag börjar skolan. Buu! Men rologt att träffa alla :)
Om jag ska vara exakt så börjar jag 10:20

Bye!


Snark

Är faktist lite trött nu. Det är iofs jätte bra faktist för då somnar jag bra :) Måste bara läsa Tove först.

Tränningen var riktigt bra idag. Blev lite mer hård träning idag. Helt utan klubba och boll. Det blev styrka och kondition. Och i morgon blir det mer träning. Spinning! Äntligen säger jag. Ska komma igen nu och vara där så mycket som jag var där i höstas. Spinningen kommer nog vara jobbig i morgon eftersom det var ett tag. MEn det kommer  blir jäkligt roligt och gött efteråt :)

Nej ska nog dra mig till sängen och läsa och sen sova. Börjar 10:20 i morgon och dagen börjar med engelska, inte bra eftersom jag inte gjort min bokrecention. Men hallå, det är iaf lite lärares fel. Hoppas hon inte är frisk än. Har bara 3 lektioner i morgon men slutar kl 16:00 ändå. Buu!!Bye!

Smink

Nu har jag fixat till ett kollage. Det blev i paint för om jag gör det i PhotoImpression så blir det i fel format.
 
1. Kajal från H&M
2. Mascara Nivea Lash revolution
3. Puder från Nivea
4. Fondation L'oréal infallible
5. Ögonskugga från Max factor (Har egentligen svart och silver, men hittade ingen bild på den)
6. Erace från Max factor
7. Vit kajal från Rimmel

76352-57
                          Det är iaf lite av det som finns i min sminkväska. Detta använder jag mest.


Hemma igen

Nu var jag hemma igen. Gick förut upp till mammas jobb och var där till kl 15:00 då åkte vi hem.
De va rätt skönt att gå lite men det blåste ju som bara den.

Är riktigt sugen att träna nu. Och det blir det ikväll!! GUT!

Har inte berättat för mamma att jag beställt klänningen och tröjan och satt det på hennes konto. inte bra, men det blir lättast att ge henne pengar när jag hämtar ut kläderna. Så det kommer bli rätt ändå. Ca 400 kr tror jag det blir.

Skulle ju gjort engelsk och svensk bokrecention idag. Det blev inget. Engelskan behöver jag hjälp med och dom sista veckorna i skolan så var våran lärare i engelska s.k sjuk. Och jag behöver hjälp av henne.

Nej ska nog gå ner nu.

Bye!

H&M's outlet

jag älskar H&M just nu. Fick tag i den svarta klänningen jag velat  ha och en tröja :) Båda 198 :-/styck

                                       

Gratis

http://www.sweetcollect.se/?referer=Maloono

Direkt när man blir medlem får man 1 godis. Deltar man i undersökningar och blir medlem på olika sidor får man också godis.

Någon som vet hur jag ska göra så att inte hela länken syns utan att jag bara skirver ett namn?


Fantastiskt bra

Denna är väldigt bra för mitt ansikte. Är inte för kladdig eller så. Luktar gott också. 

               
                      Inte så där jätte bra bilder men det är iaf L'oréal Happyderm.

Nej nu för jag väl göra mina bokrecentioner som jag sa att jag skulle göra :)

Bye!


Litet kollage

Första gången faktist. Kan inte riktigt med det programet jag har men det gick väl.
Tänkte visa lite av det jag har i min sminkväska. Har väldigt mycket men väldigt lite av det använder jag.

det blir ingen bild. Det är i fel format. Mycket iritterad! Någon som vet hur man ändrar formatet. För om man ska ladda upp det här ska det ju vara jpg format och det är det så klart inte.

Vinst

JA! Vi vann över lekvattnet! Med hela 7-5 mycket bra tycker jag eftersom vi låg under ett bra tag.


Okej det kanske inte såg ut sådär men :) Lite rolig bild iaf :P

just det

Kom på att jag har beställt denna klänning från ellos också.
99 kr bara! :)
Nej nu ska jag nog gå och klä mig och packa för matchen.

Bye!

Söndag: Match och allt

Ja kl 14:00 blir det match mot lekvattnet. Vi ska att to dom. Bara om vi har inställningen att vi vill så kan vi.

Efter matchen vet jag inte vad som händer. SKa nog sättta mig med skolarbete. SKulle ha gjort det under hela lovet, men nej, jag tänkte de är ju lov då behöver jag inte.


Bye!

Lördag kväll

Lyckad kväll måste jag säga. Lite synd att inte Johanna och Erika kunde vara med :( Men det kommer att fler gånger ska ni se :) 
 
Först så var vi till milano och åt. En skinksallad för mig, mycket god. Satt där och pratade ett tag och sedan gick vi hem till mig och ja vad gjorde vi? :) Efter ett tag stack Gila, och sedan Ida och Jonny också. Blä för dom tre! ;)

Tog lite bilder som jag tänkte att jag skulle dela med mig av :)
Bli inte rädd för dessa människor, dom är inte farliga även om det ser så ut ;)


Gila


Jonny, Ida och Sandra


Becka och Sandra


Sandra och Madde


Becka och Sandra


Madde


BeckaBye!

Karlstad

Fick äntligen komma iväg till karlstad idag. :)

Tänkte visa mina köp också.


Gult linne från gina - 64:50 kr (fynd) :)
Orange tunika från H&M - 149 kr

Väska från Åhlens - 199kr (fynd där också) :)Leopard leggings från Lindex - 79 kr (rea :))
Svarta leggnings från Gina Tricot - 99 kr

Tunika från H&M - 198 kr


Pluss att jag köpte
2 bh:ar för 199 kr - Lindex
5 trosor, 19 kr styck - Lindex
Hårsnoddar - H&M

Handlade för sammanlagt 1107 kr(!!!!) tror jag de va. Har inte mycket kvar nu :( Men men. Får ju snart för inventeringen hoppas jag.

Ska gå och byta kläder och så och sen gå till milano med mina kära vänner. Kanske lyckas ta några bilder som kommer upp sedan :)

Bye!

Snark

Det är nog lika bra att jag går och lägger mig nu.

God natt

Färgat

Nu är jag lite mörkare i håret. Den gammla färgen var väldigt tråkig och matt.
Väldigt länge sedan jag hade min vanliga färg. Tror jag har färgat mig sedan 6:an eller nått. hmm.

Har inte pratat med mamma om asos än heller. kanske gör det i morgon.

vet inte riktigt vad jag ska skriva. Iofs så är det inte så där jätte många som läser men.


Klänning

Hittade en riktigt snygg klänning på asos. Ska försöka med mamma om jag kan få betsälla lite :) Kan ju betala själv, men lite kan hon betala iaf tycker jag. Men det brukar hon aldrig vara vrång med.
Nej nu ska jag gå ner och färga mig.

Bye!

Fredag

Ännu en tråkig dag. Ska nog gå och byta kläder och höra med rickard om man vill skjutsa upp mig till järnbolaget så jag får något nyttigt gjort idag.


Allt fel

allt är bara fel känns det. Finns inget att göra, inget på tvn.
Vill någon gång till karlstad innan skolan börjar, men det blir väl inget. Funderar på att ta bussen själv i morgon. hmm

fel fel fel fel!!

God natt :)

Ska sova nu. God natt :)

Tråkigt!

Jag har så tråkigt så jag blir galen snart!!!

Hjälp mig!

Ny dag nya möjligheter :)

Onsdag. Vad ska man hitta på med då? Borde ju göra skolarbete, men jag har ingen som hellst lust med det idag.
SKulle vilja gå ut och gå, men lite tragiskt att göra de själv. Kanske ska höära av mig till någon? Verkar som dom flesta sover, ingen är ju inne på msn. :(
Skulle vilja gå till L-store och köpa mig den där tunikan. Den är så fin! ÄR ju sugen. Har ett present kort på 200 då behöver jag bara betala 99 kr. FYND! :)

Nej nu ska jag gå ner och sminka mig och så.


Bye! :)

Äntligen

Äntligen är jag hemma! Åkte hem ifrån kl 06:45 och är hemma nu. Började att inventera på järnbolaget vid kl 7 och vi hållde på tills kl va ca 18:45. TRÖTT! Sen var det bara att åka hem och byta kläder och vandra upp till milano till laget. Mysigt!
Det var min dag det. Ska nog snart gå och lägga mig i soffan och kolla på tv.

Imorgon tror jag att jag ska vara duktig och göra lite skolarbete. Det behövs. Måste göra en bokrecention på bårde svenska och engelska (olika böcker), skriva klart om herkules och komma på om vad jag ska prata om på min redovisning. Vet inte om jag klarar av att ha redovisning för hela klassen. hmm? Kanske ska försöka välja något som jag  kan visa på film lite också. KAnske är lättare då? 


Nej nu orkar jag inget mer..

:)

Bye!

Inventering

Ja, i morgon blir det till att gå upp kl 6 senast. För kl 7 så ska jag vara på järnbolaget för att inventera. Känns lite jobbigt när man tänker på det, men vad gör man inte för pengar?

Har inte gjort så mycket sen jag skrev sist. Jimmie har väl kommit hit och så.
Kollat på Beck - Skarpt läge. Den var väl rätt så bra.

Har inte mycket mer att skriva nu.

Bye!

1 januari 2007

Den första dagen på året har börjat bra :)

Jag och mamma var ute ocg gick på Hagfors förut. Kollade i skyltfönster och så. Såg en jätte fin tunika vid L-store. Till och med mamma tycket jag skulle köpa den. Så blir det nog. Ska försöka skaffa bild snart.

Vet inte vad jag ska hitta på med nu. hmm. Får väl kolla runt på lite olika bloggar så länge..

Bye!