25 november

Har nu tagit svinsprutan. Gjorde inte alls ont men det börjar känns jämt lite nu. Får se hur det är till morgonnen då. Innan jag var till vårdcetralen var jag till AF. Hände väl inte så mycket där. Är iaf med i ungdomsgarantin nu. Efter jag tog sprutan åkte jag, Ida, Linda, Sandra och Jocke till wiener och fikade/åt lunch. Sen tog vi ett varv på stan. Sen hem å vänt på träning. Sandra och Jocke vart med upp, skjutsade Jocke till Våle och Sandra vart med på träningen. IDag var det en riktig skitträning, inget var bra alls. Men men, sånna dagar ska också finnas.
Efter träningen åkte vi och hämtade Jocke, där stannade vi ett tag också. De hade köpt världens finaste boxerbäbis. Jag vill ha en! Han va att för söt! Finns inge sötare hundar är boxer!!

Buuuhhhäääää! Ida åker imorgon! Fan vad jag kommer sakna henne!! Hur ska jag klara mig? Hoppas jag kan åka upp den helgen jag tror jag är spelledig. Skulle ju vara gräjt! Hoppas jag hinne träffa henne en sista gång imorgon!!!!

Ska väl sova snart. Upp tidigt tänkte jag!

god natt

24 november

Helloooo!
Fått en anmärkning av Johanna att det var länge sen nu igen :P Får väl skriva lite dåra.

Livet är som vanlig i lilla Hagfors. Inget förändras, eller när det väl gör det så gnäller en och en annan. Lite vägarbete och så sker väl lite här och där ;)

I söndags till styrkan och till farmor. På kvällen var jag med Ida, Sandra och Becka. Kollade på tv och snarjade lite. Trevligt! Sista myskvällen innan IDaaa åker. Fy fan säger jag bara! Men tur att det inte är så där jättelångt till Sälen :D
I måndags var jag först till styrkan en sväng sen hem och gjorde inget om jag minns rätt. Svårt att komma ihåg allt man gör ju ;) Sen på kvällen vare träning, lite med folk som vanligt på måndagsträningarna. Sen på onsdagar är det jättemånga. Lite synd bara.
Idag var jag också till styrkan sen vare "hejdå" fika med IDa och Sandra. Satt där ett bra tag sen drog Sandra för att skjutsa bror sin och jag å Ida att kvar ett bra tag till. Härligt!! Sen blev jag med Ida till Pekås och Domus för att handla. Har nu äntligen köpt schampot TRESemmé, hoppas det är bra. Var ju gööör billigt på Pekås. Köpte mig en ny tandborste om någon idiot vill skriva upp. När vi var klara med att handla åkte vi hem till Ida och satt dr tills hon skulle på träning. Då fick jag åka hem och äta. Så nu sitter jag i sängen och leker med barbie, lego och dockor. Daadddaaddaaa!

Imorgon ska jag med världens bästa Ida och världens bästa Linda och ta svinsprutan. Min läkare sa att det var lika bra att ta den, 'även om jag inte hade någon större risk att bli allvarligt sjuk. Får väl göra som doktor Påhlsson säger;)


Här har du något att läsa Johanna :D haha!


....

Den som är värd dina tårar ska inte få dig att gråta!


Styrkan

Ska snart dra bort till styrkan och springa av mig lite, ska nog sola en sväng också tror jag. Funderar också starkt på att skriva upp mig på spinning ikväll, var länge sen nu.

Redhead!

Yes! Nu är jag riktigt röd i håret! :D Sen hsr jag även klippt upp det lite och klippt lugg. Nöjd som attan :D

Vinst!

Wihoo! Matchen slutade 13-0. Det var härligt! Lyckades peta in ett mål också.

Nu ska jag sova. skriver mer imorgon.

Fredagen den 13:e

  • Ställt mobilen på kl 9, vaknar själv kl 11 märker att mobilen dött.
  • Den nya soffan skulle ha kommit idag, men kommer på måndag.

Listan blir säkert längre med dagen. Uhh! Nu har jag ingen lust alls att dra till styrkan eller vågbacken bara för att jag gick upp så tidigt! BLÄÄ!!! Får väl sätta mig och göra armband istället.


Badhuse

Förut var jag och Ida till badhuse. Vi simmade i 30 min, sen in i ångbastun, in in den lilla bassängen, i bubbelpoolen,  in vanliga bastun. Riktigt skönt vare! Härligt, härligt!

Vet inte hur jag ska göra imorgon om jag ska träna något under dagen. Vi har ju match på kvällen sen. Beslutsångest! Skulle ju kuna dra till styrkan och bara köra lite kondition, typ 30 min.

12/11 09

Jag lyckades gå upp kl 8! :D Fan va jag är bra. Efter att jag ätit frukost drog jag till styrkan, där var det cirkelträning för pensionärerna så jag drog på övervåningen och körde styrka. För pensionärerna spelades det dansbands musik, haha! Va söta de är!!
När jag var klar vid styrkan åkte jag upp till mamma och köpte frö och en frö automat till pippifågeln. De måste också ha mat ju.

Så nu ska jag slänga mig i duschen och fixa mig. Sen kl 1 blire fika med tjejerna.


Herrå!

Innebandy

Träningen idag var rolig. Vi var hela 15 stycken mot måndan då vi var 8 stycken. Härligt!!
Hade även spelarmöte efter, gick bra det där.

Ska forsöka få in mig i duchen, men har fastnat vid Blitz på FB, kan inte förstå hur de får så mycke poäng?!!! Jag som ska sova nu för jag tänkte gå upp tidigt så jag hinner med att träna och äta innan vi ska ut och fika. Blir till att gå upp 8. Ska se om jag klara det :d

Nej nu ska jag åter gå till Blitz en sista gång :D

Bakad potatis med baccon- och chiliröra

Blev det idag igen. Det är så jäkla gött! Här är recsptet igen om någon vill ha, 

För 2 personer
400 gram bakpotatisar

chili och baconröra:
70 gram bacon
50 gram champinjoner i skivor
50 gram finhackad gul lök
50 gram cocktailtomater i halvor
  salt och peppar
0.5 dl kesella 10 %
1.5 msk sweet chilisås
0.5 msk finhackad färsk koriander
75 gram blandad sallad
2 skiva fullkornsbröd

Instruktioner

Dela potatisen mitt itu. Lägg dem med snittytan upp och stek i 250 grader i ca 45 minuter.
Klipp baconskivorna i bitar. Fräs dem i en stekpanna (utan fett). Tillsätt svamp och lök och låt det fräsa med i några minuter. Salta och peppra. Låt det stekta svalna något.
Rör ner kesella, sweetchilisås och koriander eller persilja. Servera röran tillsammans med potatis, sallad samt bröd.


11/11 - 09

Onsdag, vad ska man hitta på idag tro? Vet inte om jag har någon större lust att åka till styrkan. Tror det får bli en promenad eller nått. Annars så har jag ju träning ikväll också.

Blir väl en tråkig dag som vanligt. Kanske ska sätta mig och göra några smycken, har ju fått lite mer saker, får nog också mer idag. Vill göra ett sånt där handsmycke men hittar inga bra kedjor till det.

Nej ska nog ta och klä mig och fixa mig, känns som evigheter sen jag gjorde de. Gjorde de aldrig igår när jag skrev att jag skulle de. Borstade inte ens håret. haa!

Snöööööööö

Det kom lite snö förut, men inte mycket.  Vill ju ha mycket snö nu! MYCKET!! Det kommer väl när det kommer.

IDag har jag inte gjort speciellt mycket, som vanligt. Efter styrkan blev det att jag plockade ihop lite, dammtorkade och sen dammsög. Sen suttit vid tvn och datorn.

Tisdag

Då vare tisdag då. Gick upp vid en halv 10 idag, å det fick bli gröt till frukost idag. Mannagrynsgröt, de är grejer de ;) Sen lyckades jag dra mig till styrkan och körde ett styrkepass i en timme, känner mig så där gött sleten i kroppen. Nu har jag nyss ätit mat, det fick blir grillad kyckling, mathavre, broccoli och sallad. Det blev väldigt gott!
Ska kanske ta och fixa håret och sätta på ett ansikte. Vad ska man göra sen tro? Tråkigt!


Sleten

Körde lite kondition på träningen idag så nu är mina ben TRÖTTA! Det är så det ska va!!! Synd att vi var bara 8 stycken på träningen men den va ändå väldigt bra. Hade för en gångs skull bra tempo även när vi var så få.

Har just duschat, ska nog snart lägga mig och läsa i gossip girl. Funderar på när jag ska gå upp imorgon, ska till styrkan och köra lite styrka. Det är ju goast att gå upp i tid och vara där tidigt, för då är det inte så mycket folk och så har man hela dagen sen på sig att göra något annat, som tex att sitta vid datorn ;) haha! Känns som om det är de enda jag gör. Sover, äter, tränar och sitter vid datorn. Men det ska det bli ändring på snart hoppas jag!

Nej nu ska jag in på FB och sen läsa andra bloggar.
God natt för mig!

H&M

Oj oj oj oj!!!

Jäklar du vilka fina klänningar de har fått in på
H&M!
Jag har lust att beställa alla!! Jag vill ha NU!!!

Hmmmm

Funderar på vad jag ska hitta på med. Sugen att åka till styrkn men ändå inte, har ju träning ikväll i 1,5 h. Ska nog ta och bära ut gungstolen från lellrumme och även stolarna i matrummet och köket som bara står ivägen. De får bostätta sig nere i förrådet så länge. Sen vill jag göra något kul med lellrumme, men vad? just nu står det bara där och gör ingen nytta, eller Stella sover där.

nej kanske ska iaf klä mig nu.

Glad, gladare, gladast

Hello! Månda nu ra! Fint med en ny vecka, vet bara inte vad jag ska göra med alla dessa dagar. Finns mycket jag kan göra men jag är för seg! haha! Ikväll blire iaf innebandy, hoppas på kondition igen. Behövs verkligen!!

Vågen räknar nedåt, det gillar jag, det ska alla gilla! ;D haha! Fan va jag är bra! Nu ska det också fortsätta! -3,4 för mycket på en vecka men ändå. Äter iaf rätt kalorimängd osv.


Überglücklich!!! Eller hur fonken man stavar ;)

8 november 09

Jaha då va frukosten avklarad. Ska nog ta och sätta mig vid tvn ett tag och se om det finns något. Eller jag ska nog kanske packa väskan för matchen först så det är klart.

Tjejligan

Nyss kollat på tjejligan, rolig film men också lite sorlig i slutet när alla träffas igen. Hoppas en själv inte ska behöva gissa namn på vänner för att man inte träffat dom på flera år. Usch!! Men livet har ju sin gång, tråkigt nog.

Idag har jag varit hos farmor. Hon har att minne som bara den hon. När vi kom dit bad hon mig och pappa att gå ner i källaren för att hämta en grå tröja med rosa ränder på. Hur kan hon komma ihåg att hon har just den tröjan där när hon inte ens var med och hängde den där? Farmor har att koll på allt hon, älskade farmor.

Senare var jag ner till älvstranden med IDaa och Becka å kollade på innebandy, först damerna, de vann. Sen herrarna men de förlorade. De spelade bra båda. Herr matchen var riktigt spännande!

Ska lägga mig snart och imorgon bär det av till Väse på match, känner mig göör sugen nu. Ska spring bena av mig!!!

God morgon!

Eller för en timme sen ungefär. Nyss ätit en ägg frukost! Det satt fint det.
Sitter nu i köket med en galen katt brevid mig som biter i stolen, knas! Hur normalt är det att en katt fräser åt sina leksaker? HAHA!!!


Soooova!

Nu ska jag ta och lägga mig! Härligt gött! Imorgon får jag se vad som händer, ska iaf till farmor. Söndagar är ju i vanlig fall besöka-farmor-dag men eftersom vi ska till väse på match går det inte då.

Nej har inget mer att tillägga utan nu säger jag god natt!

Kallt!!

Uhh jag fryser fötterna av mig!!!! Hockeyn var riktigt spännande! Det blev 6-6. Jag hade svårt att sitta still hela tiden för jag frös så jäkla mycket!
Nu ska jag bänka mig framför tvn och se om det är något.

Är det någon som vill köpa ett armband eller halsband är det bara att skriva :D

Hockey

Ska iväg på hockey med Becka och Idaa sen så det är nog dax att kasta sig i duchen. Ska äta något också, men vad? Samma som lunch? Lite tråkigt det också!! GUD!!

Duschen vare ja!.

Regn, regn, regn!

Tragiskt! Så det blir iaf ingen promenad. Det blir en riktigt slappdag idag. När klockan ringde stängde jag av den och sov, GÖTT! Så nu sitter jag i soffan och slöar. Ska nog snart börja och städa. Tog köket igår så där är det klart iaf.

Birkenau



  Älska det du har, inte det du hade.


Gula hästar som simmar.

Jag ska nog faktiskt snart sova. Är sleten, vet inte riktigt varför, har ju inte gjort så speciellt mycket.
Imorgon vet jag inte vad det blir under dagen, har iaf tänkt mig en promenad. Hoppas bara på bra väder, inte snöstorm, lite får det att snöa :D Lunch imorgon får bli samma som idag, gjorde ju så det blev över. Gött, slipper göra mat då. Sen på kvällen tror jag att jag ska med Idaa på hockey, var ju flera år sen jag var på det.

Fick inga saker till smyckena idag heller, får hoppas på imorgon, behöver beställa ännu mer. Dyrt! ;) haha! Kanske får ta och börja å sälja kanske. På tiden.







SNÖÖÖÖ

Det är alldeles vitt ute nu, och mer är på G. Härligt!!
Lunchen jag gjorde förut vart riktigt lyckad faktiskt. Ska ju äta middag också, men hur ska jag hinna med det och hur ska jag orka?

Har väl inte gjort så mycket mer idag är att vart vid styrkan,lagat mat, vart upp till kyrkogården och upp till mamma. Dagarna går så fort tycker jag, men ibland jättesakta. Kanske ska ta och sätta mig och göra lite armband, väntar på att det ska komma saker som jag beställt men det går inge vidare snabbt! Blir GALEN!!

Mästarkocken!

Haha! Eller int! Jo men det går att bra ändå. Lite svårt eftersom jag aldrig gjort det jag gör nu. När jag handlade visste jag inte riktigt vad som var palsternaka och rotselleri, men det fixade sig till slut :P Maten är klar om ca 15 min. Gött! Hungri ju!!
Receptet för idag är:

För 4 personer.

300 gram kycklingfilé i bitar
1 msk margarin, gärna flytande, ev mjölkfritt
100 gram gul lök, hackad
2 klyfta vitlök, pressade
100 gram rotselleri i tärningar
125 gram palsternacka i tärningar
5 dl krossade tomater
50 gram chorizo i tunna skivor skurna i strimlor (pålägg)
20 blad färsk basilika, finhackade
4 port pasta fullkorn eller vanlig, ev glutenfri

Instruktioner

Stek kycklingfilén i margarin i en stekpanna.Salta och peppra. Lägg kycklingen åt sidan. Stek lök och rotsaker i stekpannan. Lägg över lök och rotsaker i en gryta. Tillsätt krossade tomater. Låt såsen koka i minst 20 minuter. Tillsätt kycklingen som får koka med tills den är genomstekt, det tar ca 5 minuter.Tillsätt ev mer vatten. Avsluta med att tillsätta chorizo och basilika, salt och svartpeppar.
Servera med kokt pasta.


Maaaaat!

Nu ska jag laga mat. gud sö gött! Blev en timmes styrketräning förut, undrar hur jag ska orka med innebanydn ikväll?  När jag var in på domus och handla nyss luktade det grillat! Blev göör hongri då ju! Men nu blir det bakad potatis med chili- och baconröra. Hoppas det blir bra. Här är iaf receptet om någon vill ha :P

För 2 personer
400 gram bakpotatisar

chili och baconröra:
70 gram bacon
50 gram champinjoner i skivor
50 gram finhackad gul lök
50 gram cocktailtomater i halvor
  salt och peppar
0.5 dl kesella 10 %
1.5 msk sweet chilisås
0.5 msk finhackad färsk koriander
75 gram blandad sallad
2 skiva fullkornsbröd

Instruktioner

Dela potatisen mitt itu. Lägg dem med snittytan upp och stek i 250 grader i ca 45 minuter.
Klipp baconskivorna i bitar. Fräs dem i en stekpanna (utan fett). Tillsätt svamp och lök och låt det fräsa med i några minuter. Salta och peppra. Låt det stekta svalna något.
Rör ner kesella, sweetchilisås och koriander eller persilja. Servera röran tillsammans med potatis, sallad samt bröd.

Jag skippar koriandern, vet inte vad det smakar så det är säkrast att skita i det ;) haha! Bäst att börja med maten nu.


Gäsp!

Gick upp vid kvart i åtta idag. Oj oj oj! Var hur pigg som hellst! Gick ner och gjorde mig en gröttallrik och nu sitter jag här. Ska snart dra på mig kläder och åka bort till styrkan för ett litet styrkepass.
Funderar på vad jag ska göra för lunch idag, vill ha något kul men lätt. Då kan de bli svårt ;) haha! Nej men något ska jag att kunna hitta på.

Armband och halsband







 


Trött

Jag vet inte vad det är med mig, är så himla trött! Skulle kunna gå och lägga mig nu. Har vart trött i stort sett hela dagen. Men men. Gjorde iaf nått armband förut, gjorde även två halsband. Kanske är dax att lägga ut bild? Funderar på om jag ska ta och boka bord på julmarknaden i Bergsäng. Kanske lyckas få in någon papperslapp om jag har tur. Det skulle sitta fint faktiskt! Hoppas bara på att det kommer mer saker som jag beställt, de borde komma i morgon.


TT

Tråkig Tisdag!

Det är var det är! Har inte gjort så speciellt mycket idag. Va ut till vågis förut, sprang 2,5 km och sen gjorde jag lite intervaller och så. Känner faktiskt i benen nu. När jag var klar där åkte jag hem och laga lite mat, grillad kyckling med couscous, majs, paprika och broccoli. Sen har jag istort sett bara suttit här. Eller jag har gjort några armband och halsband. Nyss åt jag lite fruktsallas och keso.

Kanske ska sätta på mig ett ansikte och åka upp till mamma en sväng, se om hon fått upp alla julsaker än. Sen åka till domus och köpa schampoo och balsam. Dåligt med det nu.

Jag har riktigt tråkigt!!!


Viktklubb.se

Där är jag med nu, fick 6 månader och etalade för 3. Lika bra då tänkte jag. Har suttit nu ett bra ta ocg förberett mig att åka ut till vågis, det går emot mig, men när man väl är där är det ju gööör gött!!

Söndag

Gårdagen började med att åk till karlstad och spela match. Skit match, nog pratat om det. När vi var klara där så var det bara för mig att åka upp till exsär och vara med småflickorna å hjälpa dom. Det var inte det lättaste, men som tur var hjälpte Mari till. Synd om de barnen som kom sent bara, men det fixade sig till slut. När jag var klar där var det att åka direkt hem, äta, packa och sen åka till Idaa. Fixa sig och så. HAde det rikgti roligt, både hos ida och i parken. Mycket folk vare att!!

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska närma sig 8 då blire värmullen med Sandra och Ida. Får se om jag ska ha mat, är lite tveksam.