Torsdag

Är väldigt dålig på att uppdatera min blogg just nu. Men det kommer ska ni se.

Idag så kunde jag ha sovit till ungefär 11:00, men gick upp 06:30 som vanligt. Åkte till skolan och försökte göra lite engelska men det funkade inte så bra. Hade väl håltimme i ca 3 timmar tror jag. Satt mest i kaffeterian och "läste" spanska. Det blev ju inte så mycket med det men. Sedan mat, Sabina och Sandra tror jag åt 10 smörgåsar. Tror dom var lite mätta sen :)
På idrotten spelade vi lacross, är inte så speciellt bra på det så det var inte hlr så kul.
och på spanskan fick vi reda på vad vi fick på våra prov, och jag, Malin Ericsson fick MVG, 90p av 100p. Blev chockad. Men nu har jag iag motivering till att träna mer på prov.

Har mest städat hela dagen idag, val väl också till risbergsheden för att köpa mattor. De blev lite mer än vad vi egentligen skulle köpa. Så är det alltid.

Så i morgon blir det karlstad, lördag match mot skoghall kl 16:00, söndag blir det att gå ut på hagfors och kolla alla affärer och skyltfönster, så tror jag det blir och att jag ska kolla på match.

va inne nyss på hm's hemsida och såg att skinjackan jag har beställt där i från och fått kostar nu 598. OCh när jag köpte den kostade den 998. Fy fan säger jag!


Bye!


Tisdag

Mörk tisdag

Har inte gjort något speiellt idag. Vart i skolan så klart. var väl okej. Fick också reda på mitt matte prov. 1 poäng från VG. Surt!
Var också till Janssons möbler förut, skulle ha en säng till min bror, dom hade inge inne men dom skulle beställa. så det får bli julklapp till han i stället. Men jag huttade mig ett fynd. En jätte fin ljus lykta för 15 kr. (den va på 50%) skulle ha kostat 35 kr, så jag fick den bliligare än 50 % tilloch med. ska leta efter en bild på den. Hittade ingen bild men den komemr iaf från www.caesarcollektion.se
Var sedan in på madson men hittade inget speciellt. Jo, ett fat med typ samma mönster som min lykta. och fatet kostade bara 50 kr.


nej nu ska jag gå.

Bye!


Måndag

Så var denna måndag över.
Skulle ha sett en film i skolan idag men dom som skulle ha med filmen "glömde" den. Hoppas vi får se den någon annan dag.

Vågade också ha min trenchcoat idag. Har ju inga skor till den så det fick bli mina sommar skor i skinn.

 <---- Där är den, fast min är svart.

har också beställt mig en skinnjacka från H&M, måste ju ha någon mer än bara trenchcoaten.

Gila frågade mig fröut också om jag ville vara med på lucia för lions. så klart jag ställer upp, så det blir inte den här häljen men nästa hälj tror jag.

Nej nu har jag inget mer.

Bye!

Söndag

Så var denna söndag över. Häljen har gått för fort. Har knappt hunnit sova någto, men de gör väl la inget. Överlever iaf.
Så är det skolan i morgon, kan stolt lämna in min uppsats i tid. Så hoppas jag att jag får reda på mitt spanska prov.

Nej nu måste jag gå och göra rent i kattlådorna..

Bye!

Uppsatsen är klar!

Äntligen den är klar. Bytte ämne som jag skulle skirva om å fredags till migrationsverket. Har gjort klart den på 2 dagar. Stolt över mig själv. Satt typ hela fredagen och hela dagen idag. Paniken har släppt.

Va ju till enköping i lördag. Rätt intressant att se. Funerar starkt på lumpen nu faktist. Men man blir lite nervös när rickard pratar på när man ska springa 2 km med alla packning. Kan ju säga att den var inte lätt precis. 
Men fick se mycket roligt. Tex dom visade upp på ett fält där några anfalloch sköt. Lägger upp bilder i morgon. Tror vi ska dit till våren också.
På vägen hem så åkte vi in på ikea och handlade. Blev några nya lampor, ljus, mattor m.m.

var också in på alla sko butiker i enköping men hittade inte ett par skor som passade. Vaddå missbilade fötter. Stör mig! Fattar inte varför dom inte kan göra större storlekar på skor. Nej man ska storlek 37 högst eller nått. Den dagen jag hittar ett par fina stövlar jag kan ha kommer jag bli överlycklig.

Nej ska gå och kolla på tv nu.


Bye!

Uppsats

Skrev för någon dag sedan att jag gjorde en uppsats om fattigdomen i världen, men så är det inte nu. Jag skriver om migrationtverket istället. har kommit riktigt långt nu. Har besvarat 2 frågor av 4. Det är 2 frågor kvar, slutsatts och sammanfattning, källor,framsida och innehållsfärteckning kvar. sedan klar! måste göra allt det till måndag. men de hinner jag. får göra lite när jag kommer hem från enköping och på söndag. Jag fixar det!!

Nej ska nog snart sova, måste upp 5 till morgonen för kl 6 kommer pappa och hämtar mig och mamma.
Ska nog duscha nu


Bye!

Fredag

Äntligen fredag!

Ska egentligen hålla på med min uppsats men var tvungen att smyga mig in här på min blogg :)

Rätt bra dag idag. Började 9:20 idag men åkte med mamma kl 08:50. Första lektionen var matte prov, tror det gick ganska bra iaf. Innan kändes det som om jag hade fått feber, det var alldeles varmt. Jobbigt. men det gick över. Sen var det svenska, fick alla rätt på läxförhöret på svåra ord som man inte hör så ofta. Börjar bli riktigt duktig i skolan. Gött! Sedan så var det lunch, känndes som jag skulle svälta ihjälp på svenskan.
Lång lunch och håltimme var det innan historian som började med yttligare ett läxförhör, tror jag fick fullt där också :) stort + till mig. ;)

Nej ska nog ge mig på uppsatsen nu. Vill inte men måste.

Bye!

Torsdag

Idag ver det en riktigt kort skol dag. Hade bara idrott och spanska prov. Tror faktsit att provet gick bra. Blir riktigt besviken om jag inte får vg.

Har nyss gjort lite svenska, ska fortsätta med det nu och sen blir det historia och sen uppsats.

Stella va lite gullig förut, jag satt och åt glass så hoppade han (ja, han är en han fast han heter stella) upp i mitt knä och skulle ha. Så han fick väl lite för han slutade aldrig. Sötis!

Nej nu får jag väl gå ner igen och vara pluggis.

Bye!

Färdig

Nu får det nästan vara färdigt pluggat. Har Träna ända sen jag kom hem till nu, ska fortsätta läsa snart. och så ska jag lära in huvudstäder och länder. OM jag inte får minst VG på detta prov ska jag nog aldrig mer träna så som jag gjort idag. skippade tillochmed träningen för detta spanska prov. Få väl se till veckan om det lönade sig, hoppas de iaf.

Nej nu ska jag gå och göra mig i ordning och krypa ner i sängen och läsa,läsa,läsa och läsa :)

Enköping till häljen :):)

Bye!

Ger upp

Jag ger upp snart med min uppsats. kommer inte framåt alls. Så har jag valt det svåraste ämnet verkar det som. Fattigdom i världen. Går snart här ifrån. Vill hem!! Varför ska man göra uppsatser?!

Skolan

Sitter ju nu i skolan. Borde arbeta vidare med min uppsats men det funkar inte för mig. Vet inte hur jag ska gå vidare. Får nog göra mycket på torsdag och under heljen.

Hoppas min klänning kommer idag. Men man ska väl inte hoppas för mycket.


Nej ska nog försöka gå vidare med min uppsats.

Bye!

Tisdag

Väldigt grå tisdag 
 
Slutatade 4 idag. Jobbigt! BEhöver iaf inte lämna in uppsatsen förän på måndag som tur är.
Det är ju möte ikväll om kost och träning, vet inte om jag ska på det har mycket att göra. Tänkte mamma skulle hjälpa mig med uppsatsen för annars kommer jag ändå inte klara det tills måndag, är ju inte hemma hela helgen.

Trodde nästan att min klänning från ellos skulle komma idag. men icke!


Bye!

Färdig tränat

Iaf för idag. Det blev en träning uta klubba, alltså styrka och kondition. Fick också reda på att matchen är inte på söndag utan på lördag och jag kan ju då inte vara med för jag ska till Enköping. Inte bra. Och alla andra lag spelar också så det kommer blir svårt att låna in.
Fick reda på att hela U-laget är emot Hans-Göran. Lite löjligt, dom ska ju vara glada att dom har 3 träningar per vecka. 2 dgara med 60 min och en dag med 50 min. Och vi som har 1 dag med 60 min och en annan dag med 45 min, och vi är nöjda. Man kan att bli så iritterad. Tycker hans-göran ska bli ordförande i föreningen, för det är tack vare han Hagfors IF håller ihop.
Ajja nog med det. 
 
Prov i matte i morgon.  På index, ppm, promille. vet inte om de var något mer. Måste kolla på det! Har verkligen svårt för det, men jag ska försöka. För kom ihåg, man förlorar inte förän man givit upp!

Nej nu har jag inget mer att tilläga

Bye!

Träning

Nej får nog gå och packa för träningen. Ut och springa i detta kalla väder. Vill inte de! Men alla som läser det här hoppas jag lider med mig ;)

Dagens

*Svarta jeans - Blend she
*Brun Omlottklänning - H&M
*Brunt linne - ?
*Röd klocka - Regal
*Lila diadem -

Måste hitta mig ett par skor som jag kan ha till min trenchcoat, har ju ett par men dom är inte särkilt bekväma. Om jag har tur hittar jag några i Enköping.

Bye!

Måndag

Så var måndagens skoldag slut,- Äntligen!

Skolan var väl rätt okej. Trodde jag inte ksulle få äta något idag för att dom hade reserverat matsalen för 9:orna som hälsade på, men det vara bara att gå in och ät.

Träning ikväll. Tror vårat lag behöver träna på att inte ge upp. Man förlorar inte förän man givit upp.

Nu kom min söta kissekatt Stella också. Världens sötaste.
 


Återkommer nog senare.

Bye! 

Ellos

Märkte att jag hade 30% rabatt på ellos så jag beställde mig en klänning och en halsduk.

Riktiga fynd. Klänningen kostade 199 Kr och halsduken 29:50 kr.76352-19


76352-18

Lista

Hittade en lista förut så jag tänkte jag kunde också använda den.


[ ] rökt en cigarett.
[ ] rökt en cigarr.
[x] varit kär.
[ ] fått sparken.
[ ] varit i knytnävsslagsmål.
[ ] rymt hemifrån.
[x] haft känslor för någon som inte känt samma sak.
[ ] blivit arresterad.
[ ] skolkat.
[ ] sett någon död.
[ ] flugit.
[ ] varit i Kanada.
[ ] varit i Mexiko.
[ ] varit i USA.
[ ] varit i Afrika.
[ ] spytt i en bar.
[ ] ätit sushi.
[x] åkt snowboard.
[ ] crowdsurfat under en konsert.
[x] tagit smärtstillande.
[x] saknat någon.
[x] gjort en snöängel.
[ ] haft ett te-party.
[x] byggt ett sandslott.
[x] hoppat i en vattenpöl.
[ ] åkt släde.
[x] fuskat när jag spelat spel.
[x] varit ensam.
[ ] använt ett falskt id.
[x] tittat på en solnedgång.
[ ] varit med i en jordbävning.
[x] rört en orm.
[ ] blivit rånad.
[x] vunnit en tävling.
[x] gått mot rött.
[ ] fått böter.
[ ] varit vilse.
[ ] varit på andra sidan landet.
[ ] simmat i havet.
[x] sjungt karaoke.
[x] skrivit ett brev till tomten.
[x] åkt rullskridskor/inlines.
[ ] varit sambo.
[ ] gift mig.
[ ] skilt mig.
[x] sjungit i duschen.
[ ] fastnat med tungan i metall.
[ ] varit en cheerleader.
[ ] pratat i telefon i mer än sex timmar.
[x] stannat uppe hela natten.
[ ] inte duschat på en vecka.
[ ] varit rädd för att titta på skräckfilm ensam.
[x] trott på spöken.
[ ] blivit puttad i en pool med kläderna på.
[x] skrattat så mycket att jag grät.
[x] snott den här listan från någon.
[x] snattat någonting.(Va med några när jag var lite och dom tog vattenballonger, så jag kände att jag ockå var tvungen att göra de)
[ ] spelat med i en teaterpjäs.
[ ] varit med i en tvreklam. (men tidningsreklam :))
[ ] varit med i en film som gått på biografen.
[ ] stått på händerna och druckit ett glas vatten.
[x] varit ärlig när du fyllt i detta formuläret hittills.

Söndag

Trist,grå och tråkig söndag.

Idag så har jag vart hos min moster en sväng, ett bra tag sedan. Skulle vart till Jimmie efteråt men han var inte hemma. Han var på valhall och sedan skulle han till Filipstad tror jag det var och kolla på en bil.

Nyss vart ute och kollat på det fanns några bingolotter kvar, men icke. Ville ju spela idag, ska nog kolla iaf för det är någon konstig person från Ekshärad med.

Har faktist använt min trenchcoat idag. SKulle vilja ha den i skolan också, men bor ju i Hagfors och kan kan få vissa jobbiga blickar. Men iaf jag är ju en av få som har en från V&R. Mohaha!  Har inte sett någon än iaf.

Nej nu har jag inget mer.

Bye!

Jimmie

Nyss pratat med min älskling. Blev lite tjafs men det ordade upp sig som alltid :)
Han ville att jag skulle skriva något om han.
Älskar dej mest av allt, du vet allt om mig. Du har hjälpt mig gå igenom mycket svårt. Kännts skönt att ha dig vid min sida. Tex när den där konstiga mannen kom in i mitt rum. Och alla andra gånger det vart jobbigt hemma. Du betyder jätte mycket för mig! Kommer alltid stå vid din sida

♥♥

Bye!

Lördag

Så var ännu en lördag över.
Spelade match idag också, gick inte så himla bra men vi kämpade iaf. Men en ska iaf sluta klaga på allt, inte för att hon läser min blogg men ändå.

Efter matchen bar det av hem, trodde att vi skulle till karlstad idag som mamma pratade på igår. Men icke, ska aldrig mer lyssna på när hon säger att vi ska någon stanns. Så jag blev rätt iritterad på henne, så jag gick upp på mitt rum och sov.
Busen vart ledsen när jag stängde in mig på mitt rum. Stackare :)

Imorgon ska ska jag och mamma till min moster en sväng, sen hoppas jag att jag får komma till Jimmie! SKulle ha vart där idag men mamma hade inge lust att skjutsa mig och så har den sista bussen gått :(

Älskar Jimmie av hela mitt hjärta! Han är faktist den enda jag kan kolla i ögonen riktigt länge. (Tycker det är obehagligt annars att kolla i ögon länge) ♥

Måste göra klart min uppsats också, menade göra de undewr heljen men det blir inte saå. får ta det till tisdan.

Bye!

Dagens

Dagens klädsel är:

*Vitt linne - Sisters point
*Vit t-shirt - H&M
*Svart väst - Wear it
*svarta jeans - Blend she
*Röd klocka - Regal
*Lila diadem - vero moda

Körde på det svart-vita idag, fast med lite färg med röd klocka och lila diadem.

klänning

Har hittat en sån fin kläning på Ellos. För 199 kr. Funderar på att beställa den. Så har jag någon rabatt där också, helt perfect. Men får se, kankse åker till karlstad i morgon också.


76352-17

Kanske lite liten bild, men fick inte att få större.

Fredag

De var ett tag sedan nu.
Har vart i karlstad idag, skulle ha mig ett par skor. Hittade jag några då? Nej! Tänk om jag kunde få operera mina fötter! blir galen! Men men. Kanske blir karlstad i morgon också.
Har match i morgon också, mot lekvattnet. bara att hoppas på att vi vinner.

Min trenchcoat har kommit också. Jag kanske inte passade så bra iden men jag tycker om den iaf, man blir nog van den efter ett tag.

nej nu ska jag gå. det blir nog mer sen.

Bye

JAA!

Jag fick mig den svarta trenchcoaten från V&R. GÖTT! Sidan var rätt seg men det gick så nu ska jag gå och sova så sött.

Här är trenchcoaten jag beställde. Bilden tog jag från Engla.

76352-16

Jaha

sitter och väntar tills shoppen till V&R öppnar.
Så jag fyller i en lista under tiden.

Höger- eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: Lite så där halv trött
Favoritgodis: Choklad
Är det nåt du absolut inte äter: Ingen aning
Kläder just nu: Jeans, linne, tröja 
Musik just nu: ingen,
Vad sa du senast: ska du gå och sova?
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: 60talet
Sommarplaner: Göteborg för hoppningsvis
Fisk eller badkruka: mittemellan
Hur många kuddar sover du med: 2, men har 5 st i sängen
Favoritväder:  sol
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: En stor färja, en kapten, det bliur bra så för då kommer man ju hem :)
Spelar du nåt instrument: nej
Morgon- eller nattmänniska: både och
Sparare eller slösare: Beror på när
Vem är viktigast för dig: Alla mina nära
Bästa film: Vet ej
Tror på liv på andra planeter:
kanske
Kommer du ihåg din första kärlek: ja
Älskar du henne/honom fortfarande: nej
Har du några homosexuella vänner: Inte vad jag vet iaf
Tror du på mirakel: kanske
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: ja
Ser du på kärleken som ett misstag: Nej,
Hur många barn vill du ha när du blir stor: minst 2
Bio eller promenad: Bio.
Är du kittlig: ja,
Snarkar du? nej
Stjärntecken? Jungfrun
Rädd för insekter? nja en del
Äckligaste insekten: dom stora
Största svaghet:  Rea,shopping
Det här är jag bra på: vet ej
Bästa bok? många
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? att kunna kontrollera tiden : )
Vad vill du jobba som? Egen butik, men innan det händer har jag gjort mycket
Chips, morötter eller godis? Godis
Pizza eller hamburgare? Både och
Skriver du dagbok? nej
Har du nån flickvän/pojkvän? Ja, Jimmie ♥
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Har 8 hål i öronen, så ska jag tatuera mig snart
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) städat vill jag hellst ha med den är det inte i mina rum.
Gungar du på stolen? nej
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? tror inte de
Vilken hand håller du gaffeln i? Beror på
Hur är din drömtjej/kille? som min Jimmie
Hur många syskon har du? 1 storebror
Vad är du mest rädd för? att jag inte kan göra det jag vill.
Är du rädd för blod? nej
Saltar du på maten? Ja
Gillar du att sjunga? nja, i så fall själv
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Samhäll, så blir det ekonomi i 2:an. För att det känndes bäst. Och så får jag chansen i 3:an att öppna eget företag
Anser du att du är stark? kanske
Brukar du sola? ja,
Vad gör du om du får hicka? dricker vatten
Röker du? Nej,Skulle aldrig falla mig in att förstöra mig själv så
Snusar du? Snusläpp? Aldrig
Använder du knark? nej
Kaffe, te eller inget? Te

V&R

Vänatr på att dom ska öppna på H&m så man kan köpa sig något från V&R. Har tänkt mig en trenchcoat. Hoppas den finns i svart. Öppnar ju 00:01. Jobbigt. Och ingen inne på msn man kan skirva mer och inga uppdaterade bloggar. DRYGT!

Söndag

Så var det söndag och helgen slut. Tragiskt men sant.
Helgen började med att jag och mamma åker till karlstad och hämtar  kära  broder. Hade hoppats på att jag skulle gå köpa mig stövlar någon stanns men icke! Får gå i mina kalla puma skor hela vintern tänker jag och min gammla  jacka sen 8:an! Trasig är den också! Skulle faktist kunna köpa mig en jacka själv men man kommer inte långt när man bara får 500 kr i månaden.
Men ialla fall efter vi vart i karlstad åkte jag till min kära Jimmie. Åt och kollade på film, tror inte vi kollade klart på filmen, var så trött! 
 
Lördag: Fick reda på att Anna (jimmies mamma) fyllde år. Så jag skrev till mamma att hon var tvungen att köpa med en present.  Nästan hela jimmies släkt kom väl hem till honom. Först hans momor och morfar men vi sov nästan när dom var där, sen kom väl 3 av hans kusiner, morbror och hans fru. Herregud! de va barn överallt känndes det som. haha. Iofs jag satt ju vid datorn så jag såg dom inte så mycket men. Va söt jimmies minsta kusin är.
Så kom väl mamma till slut med present till anna. Hon fick en röd lyckta och ett ljus som såg ut som en snöboll.

Söndag: Vaknade 12:12. Efter det ringde Erika och frågade om jag skulle med till milano. Ja visst!! :) Kl 19:00
Jag och jimmie gjorde inte så mycket idag. kollade på tv och så.
Satt på milano med gänget förut, utom Gila och Ida. Satt där nog i 2 timmar. Sitter där alltid länge. Men kul är det :)

Just de, på h&m i natt 00:01 kan man köpa V&R kläderna! Jag vill! Jag vill! Kanske ska sitta upp men jag vet inte. Sidan tänker jag kommer låsa sig och allt kommer ta slut direkt! Man kankse ska testa än, kommer nog ändå inte somna ikväll eftersom jag sov så länge.

Får väl raportera i morgon om jag fick något från V&R :)

Söndag

Så var det söndag och helgen slut. Tragiskt men sant.
Helgen började med att jag och mamma åker till karlstad och hämtar  kära  broder. Hade hoppats på att jag skulle gå köpa mig stövlar någon stanns men icke! Får gå i mina kalla puma skor hela vintern tänker jag och min gammla  jacka sen 8:an! Trasig är den också! Skulle faktist kunna köpa mig en jacka själv men man kommer inte långt när man bara får 500 kr i månaden.
Men ialla fall efter vi vart i karlstad åkte jag till min kära Jimmie. Åt och kollade på film, tror inte vi kollade klart på filmen, var så trött! 
 
Lördag: Fick reda på att Anna (jimmies mamma) fyllde år. Så jag skrev till mamma att hon var tvungen att köpa med en present.  Nästan hela jimmies släkt kom väl hem till honom. Först hans momor och morfar men vi sov nästan när dom var där, sen kom väl 3 av hans kusiner, morbror och hans fru. Herregud! de va barn överallt känndes det som. haha. Iofs jag satt ju vid datorn så jag såg dom inte så mycket men. Va söt jimmies minsta kusin är.
Så kom väl mamma till slut med present till anna. Hon fick en röd lyckta och ett ljus som såg ut som en snöboll.

Söndag: Vaknade 12:12. Efter det ringde Erika och frågade om jag skulle med till milano. Ja visst!! :) Kl 19:00
Jag och jimmie gjorde inte så mycket idag. kollade på tv och så.
Satt på milano med gänget förut, utom Gila och Ida. Satt där nog i 2 timmar. Sitter där alltid länge. Men kul är det :)

Just de, på h&m i natt 00:01 kan man köpa V&R kläderna! Jag vill! Jag vill! Kanske ska sitta upp men jag vet inte. Sidan tänker jag kommer låsa sig och allt kommer ta slut direkt! Man kankse ska testa än, kommer nog ändå inte somna ikväll eftersom jag sov så länge.

Får väl raportera i morgon om jag fick något från V&R :)

Hej

Fredag

Äntligen fredag och hälj. SKa väl snart gå och packa, sen bär det av till karlstad, hoppas jag kan få köpa mig något och att jag hittar mina dröm stövlar! Så bär det va hem till jimmie efter vi hämtat Rickard.
Länge sedan jag var hemma hos Jimmie nu. Tror att det blir någon film ikväll! Hoppas de!

Torsdag

Äntligen torsdag :) För i morgon är det fredag!

Mina "små" kisse katter.

76352-1176352-10

hmm

http://ofverklassnicole.blogg.se/ Den största skämt bloggen! Man blir bara iriterrad bara man tittar på bloggen!

Kläder

Kollar just lite kläder på www.lyxoutlet.se . Finns mycket fint där.

Kolla in den här kläningen. kostade 999:- från början och kostar 649:- nu.

76352-14

Och denna tröja skulle jag vilja ha

76352-15

Måndag

Då var den första dagen på den här veckan klar, iaf i skolan.
vet inte riktigt vad jag ska göra nu.76352-9
Denna stövel skulle jag vilja ha, tror att storleken också skulle passa. Men den är lite väl dyr för mig, 2600 kr. Finns på
www.duoboots.se

Igen

Nu sitter jag här igen. :Þ
Ska nog snart gå ner och duscha. Har också lagt klart golvet i hallen nu, bara lite vid en dörr kvar men det var så svårt så det tar vi i morgon. Blev faktist snyggt, får nog ta en bild någon dag och lägga in. 

Min morgon dag blir nog så här antar jag:

 *Går upp 06:30
*Äter och klär mig och allt det där man ska
*Skolan
*Spanska
*Håltimme
*Historia med Hasse Hare :)
*Lunch
*Bild med OP1
*Slutar 14:20
*Går hem
*Äter/kollar på tv/sitter vid datorn/eller något
*17:30 Uppvärmning ute med innebandy laget
*18:00 Börjar träna
*19:00 Slutar träna
*19:30 hemma antar jag/äter/Sitter vid datorn/kollar på tv
*ca 22:00 Sova!

Min dag i morgon, rätt intressant va? haha

Någon som är intresserad på vad jag ska ha för kläder på mig i morgon så kommer det här.

*svarta jeans - Blend she
*Något vanligt linne
*Svart stickad kofta
- Gina tricot
*Vita puma skor

Nu får det nog vara nog för idag.

Bye ♣

haha

http://www.gratisgodis.se/?r=47080


Bli medlem :) gratis godis :)

Känner mig som Gila

:) Börjar bli lika beroende som Gila av att skriva blogg :) va nyss inne på hennes och blev ispirerad av att skriva lite igen.
Täntke skulle skriva om dagens klädsel, månte ju hänga på alla andra :)

*Svarta mysbyxor-Från H&M
*Grått ribbat linne - Från L-Store/Only
*Rosa stickad kofta - från Norbergs/Ichi


Riktig mysis idag. Får väl passa på för snart kommer väl mamma och så ska vi lägga golv :)
Borde också göra en bokrecention om Vinklippt ängel. Den boken borde alla läsa. Man lär sig att inte döma mäniskor genom att bara kolla på dem.

16:27

76352-7

funderar på tatuering, letade runt lite och hittade den här. Rätt fin tycker jag.

Jadu

Tagit denna av  Gila

Personfakta:
Namn: Malin Christina
Kön: Kvinna.
Ålder: 16 år.
Längd: ca 178 cm.
Smeknamn:
Hårfärg: Brun
Ögonfärg: Bruna


Har du någonsin:
Ätit sushi: Nej,
Stått på scen: Nej tror faktist inte det
Varit ihop med någon som varit otrogen: Nej
Klättrat på berg: Kanske, om den STORA stenen vid dagiset kojan räknas :)
Sett vita huset: Nej, men skulle vilja se det


Antingen eller:
Kallt eller varmt: Varmt
Spets eller satin: Både och
Svart eller rött: Svart
Regn eller snö: Snö
Rosor eller tusensköna: Rosor
Vår eller höst: Vår
Matte eller engelska: Engelska


Motsatta könet:
Gillar du någon just nu från det motsatta könet: Ja
Vet den om det: Ja
Vad tittar du på hos en man: Personligheten

Inom de 48 timmarna:
Kramat någon: De tror jag inte
Kommit sams med dina föräldrar: Har inte vart ovän med någon av dom
Bråkat med en kompis: Nej


Gillar du att:
Ge kramar: Ja, men bara till dom jag gillar :)
Ge massage: Nej
Gå promenader i regnet: Om det regnar lite och om man har paraply


Övrigt:
Vad gjorde du förra sommaren: Hade det allmänt bra.
Svär du för mycket: Nej
När duschade du senast: Igår efter matchen och så blir det sen också.
Vilken färg är det på dina byxor just nu: Svarta
Vilken låt lyssnar du på just nu: Ingen faktist, det är rätt tyst
Vad är bredvid dig just nu: en sopsäck med massa tapeter i
Hur ser ditt skrivbord ut (till datorn): Svart och trä färgat
Vad var det sista du åt: En sur godis, så sur så det var äckligt
Vem vill du spendera resten av ditt liv med: Med min älskling Jimmie
Har du en lavalampa: Nej, den ramlade ut genom fönstret för något år sedan
Hur är vädret just nu: Mörkt och kallt
Vad gjorde du igår kväll: La golv
Vem pratade du sist med på telefon: Ida
Vad gör dig glad: Det mesta
Vart skulle du vilja du åka: Till där det är sol
Vill du ha barn: Ja, minst 2.
Vad ska dom heta: De får jag se då

Söndag

Tråkigaste dagen på veckan. SÖNDAG. Höstlovet har vart rätt okej, men det kunde vart minst en vecka till. Har ju inte vart till karlstad än, är i behov av det.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på med idag, något blir det väl.

Bild från 2004, Jag, Ida och Gila

76352-6


Lördag

Vi vann fakstist matchen idag :) och ett assist till mig. haha.
Har inte gjort så mycket mer idag. Lagt golv, vart och tänt ljus hos mormor,morfar och farfar. Skulle vart till Therese och Fredrik med dit ska vi i morgon. För mamma kom på att det är många som tänder vid dom idag så om vi tänder i morgon så lyser det längre :)
Själv sitter man här en lördag kväll när nästan alla andra är i Byn. Byn är precis inte min grej, tycker bara inte om att ha folk omkrig mig som är fulla. Man bli lett på allt sånt när en alkolist bott här. Men han är borta nu!! MEr än ett år sedan han flyttade. Mitt hem känns som MITT hem! 


Tror min älskling är lite sur på mig nu, men jag lovar att jag kommer till dig till heljen! Älskar dig så mycket! Det vet du. ♥

Bye!

stövlar

Har hittat ett par snygga stövlar nu, fast det är inte kilklack som jag vill ha. MEn det är ju inget att hänga upp sig på eftersom dom inte finns i min storlek. Någon som vill byta fötter?!76352-5

Torsdag

Ska nog snart sova, är inte så trött men ändå. Finns ju inte så mycket att göra just nu.
Har vart en riktig lat dag idag, legat i sängen, kollat på film med älsklingen och tapetserat. Är snart klar med hallen. Sen blir det köket.

Ska bli riktigt roligt i morgon hoppas jag. Hoppas allt blir nu som man ha tänkt sig. Kläder måste jag ju välja ut också, inga vardagliga kläder.

måste få ta på ett jacka och ett par stövlar snart. Jag ser mig stövlarna framför mig, svart mocka, kilklack och run tå. Ska hitta dom snart :)

nej måste gå och städa kattlådorna och sedan sova. Måste ju upp senast 10 i morgon.

Bye!