Fredag

Oj jag är så jäkla sleten nu. Har varit på spinnig, pressade mig lite extra och sen har jag burit möbler och kartonger. Har lastat in nästan alla Rickards saker i kärran och bilen. Imorgon bär flyttlastet av mot Stockholm, utan mig.

Idag har jag inte gjort så mycket mer. Har startat en ny blogg för mina smycken.
www.MadeByMalinE.blogg.se
Har bara lagt uåpp ett armbnd än så l'änge, men det finns lite annan information. Trodde jag skulle få smyckesdelar idag, men icke. Har inga bindningar kvar, så jag kan inte göra något alls. Tråkigt!!

Imorgon blire match i Forshaga och på söndag blire jobb i Branäs. Härligt! Hoppas det blir en lång dag i Branäs!

Gå in på www.MadeByMalinE.blogg.se :)

Torsdaaaa hela daaaan

Gick upp åtta idag också, som jag har gjort hela veckan. Rikitgt duktigt av mig! Åt frukost och satt i soffan ett bra tag tills jag åkte iväg till styrkan. Körde styrka där i 30 min, ska nog till badhuse ikväll. Är iaf sugen på det.
Nu sitter jag här och är hur hungrig som hellst! Är så sugen på vita böner och potatis, men jag lyckades inte hitta någon burk med vita böner någon stans. Så jag får väl offra mig och göra något annat eller åka ner till ok.


Va in på H&M´s hemsida nyss, oj oj oj! Jag vill ha så mycket! Men nu får jag att lugna ner mig med att köpa kläder, för om det går som jag planerat så kommer dom ju vara för stora till slut. Men en väska såg jag som jag ville ha, den fanns i både brunt och svart, vill ha båda kom jag fram till :P Dom kostade bara 149 kr styck, BILLGT JU!

Nej nu måste jag fixa mat innan  jag dör här! Får rota i skåpen och kylskåpet och se om jag kan fixa ihop något.

Charliiiiiieee!

Hello!
Nu vare ett tag sen igen. Har ju haft så mycket att göra ;) Kommer fan inte ihåg vad jag gjort.

Idag har jag iaf varit till arbetsförmedlingen. Har fått ny handledare igen. Fick Urban nu, tycker det verkar funka bra iaf. Mötet gick på 20 min :) Sen har jag inte gjort så mycket mer under dagen. Bara suttit i soffan med datorn. Letat lite jobb, har sökt fyra stycken idag. Får väl nej som vanligt. Vid kvart över 5 typ kom Sandra och hämtade mig för att åka på träning. I början trodde jag det skulle bli en riktig skit träning för jag blev irriterad och lett, men det blev en jäkla bra träning för min del iaf.

 

På lördag vare meningen att jag skulle ha åkt till Stockholm med mamma och pappa för att flytta åt Rickard, men icke. Jag ställer upp och är med på matchen istället. Stockholm finns att kvar. Kan ju åka dit när jag vill i stort sett nu när Rickard har eget :) Så nu jäklar ska vi vinna, annars vet jag inte vad jag gör. Vi spelade ändå 2-3 mot GS sist, och de är serieledare, så nu ska det gå vägen för oss.

 

Trodde jag skulle få smyckessaker idag, men icke. Imorgon hoppas jag verkligen att jag får det, väntar på en kedja så jag kan fixa ihop ett halsband som Johanna har beställt.

 


Snöööööig lördag

Oj oj oj vad det snöar!

Skulle ha varit till styrkan kl 11 imorse med Becka, men hon hade blivit förkyld. Krya på dig!! Så jag låg och degade i soffan ett tag, sen åkte jag ut. Åkte först till "stora" styrkan, men där vare nästan fullt på parkeringen så jag åkte ner till älvstranden till styrkan, där vare inge folk alls. Gött!!


Måste ta och hoppa in i duschen, kl 3 ska vi till farmor och hälsa på. Sen vet jag inte vad som händer.

hemma!

Är nu hemma från Stöllet och Gravol. Begravningen idag var riktigt fin, mycket bättre präst och allt än sist. Så det gick att bra. Nu hoppas jag det dröjer JÄTTELÄNGE tills jag behöver åka iväg igen. Usch!!


Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, är iaf hungrig. Det blir kycklinggryta med pasta idag. Den är goooo! Sen ska jag faktiskt kosta på mig en godispåse från filmbolaget, det är ju ändå helg :P


Fick inga smyckessaker idag, tragiskt. Jag som har flera ideér till olika smycken. Kommer väl i början av veckan antar jag.

Nytt halsband

Nu ikväll har jag gjort ett nytt halsband, väldigt annorlunda än vad jag brukar göra. Jag tycker det blev jäkligt snyggt iaf! Här kommer en bild.


Simma lungt!

Nu har jag äntligen vart iväg och simmat. Har menat att åka iväg i flera veckor men det har inte blivit av. Men så frågade Madde förut om jag ville med, såklart att jag ville :) Vi samm i 30 min, sen ångbastun ett bra tag och så avslutade vi med 18 minuters solning. Det tog som attan ju, men får se om det är kvar till morgonen. Det tog till och med på mina ben när jag satt brevid solariet.

Har fått i mig lite man så nu tittar jag lite smått på tvn. Är sugen på att göra smycken, men det fattas lite saker. Hoppas det kommer imorgon så jag har något att göra under helgen.

Imorgon bär det av upp till Stöllet på bergravning. Känner inte alls för det, men jag måste. Det går nog bra. Finns väl ingen som gillar att gå på begravningar.

Funderar på om jag ska kolla imorgon om det finns spinning plats kvar på styrkan, det finns det säkert inte. Finns aldrig plats på fredagskvällarna. Hallå, det är ju då man ska sitta hemma i soffan ;)

Nej nu har jag faktiskt ingen mer att skriva.

Jo en sak! Jag vill ha JOBB!! NUE!!


Torsdaaaag!

Fint väder ute, oj oj oj. Då borde man ju gå ut och gå. Jag tänkte på igår, varför finns det inte hunduthyrning? Det skulle ju vara perfekt! Man hyr en hund när man har tid. Det kankse är en affärsidé ;) Jag skulle ju kunna gå ut med katterna, men va fan den ena är så "frösen" så han går inte utanför dörren, den andra är rädd för alla ljud och allt och alla som rör sig.

Vet inte riktigt hur jag ska göra, om jag ska åka till styrkan nu eller om jag ska gå ut och gå. Känner mig nog mer peppad på att åka bort till styrkan och köra ett styrkepass.

Tänkte jag skulle slänga i lite färg i håret se också, det börjar bli tragiskt! Vill göra något nytt igen, men det får vänta till ekonomin blir bättre, när jag får jobb vill säga.

Nej kankse ska ta och slänga på sig träningskläderna så det händer något idag.


Träning

Nu är träningen gjort i exär. Idag vare att svettigt men så jäkla roolit! :)
Match i Sunne på söndan, hoppas det går vägen denna gång. Vi har ju iaf visat att vi kan om vi verkligen vill.

Nu borde jag betala smyckessaker som jag beställt så dom kan skicka det till mig. Tror jag ska sätta mig imorgon och fixa ihop några mycken, något nytt och roligt.

Tror att jag ska besöka duchen nu.


God morgon, god morgon!

Eller nått sånt, det är ju lunchtid egentigen nu ju. Men jag ställde ingen klocka idag, så jag sov till 10:45, det var att riktigt skönt.

Dagen för mig blir att lugn som vanligt. De vanliga rutinerna ska väl göras, åka till styrkan, hem och äta, titta på tv, sitta vid datorn, packa och åka till exär på träning. Men just de, innan träningen i exär så ska jag med pappa till styrkan. Han har fått 14 dagars gratis träning av mig där.

Det verkar som om jag får sitta kvar här i soffan ett tag till innan jag åker till styrkan, Busen har nämligen lagt sig i mitt knä.


Promenad

Farmor blev att nöjd med halsbandet. Hon tyckte det var perfekt :) Jag och pappa var hos henne i ca 2 timmar, farbror Jan kom också. Inte ofta man ser honom. När jag kom hem gick jag ut och gick i en timme, det blev runt Hagfors. Det var riktigt gott! Måste ta tag i det här ordentligt igen!

Nu ska jag fortsätta kolla på The Biggest Loser.

Herrå!

Dålig uppdatering + nya smycken med stansning

Jag vet, jag är väldigt dålig på att uppdatera. Tappar suget väldigt snabbt. Men ska försöka bli bättre.
Har iaf gjort två nya halsband med stansning. Ett till mamma och ett till farmor som hon ska få idag eftersom hon fyller 82 år.


Den andra bilden är dålig, va väldigt svårt att ta kort. Men det står i Malin Rickard.

 





Det är bara att höra av sig om du funderar på något eller är intresserad av något smycken. Till stansning har jag alla bokstäver, alla siffror och &-tecken.

Nu ska jag ta och beställa hem lite smyckessaker, börjar ta slut på det ena och det andra.

Föresten, är du in på järnbolaget något passa på att kolla på mina smycken som står vid disken :D