I'm nothing more than a line in your book

Blivit lite sådär med uppdateringen nu men det beror på att jag jobbat måndag, tisdag och onsdag, och så har det varit träningar. Eller på måndagen tränade vi inte alls, pratade bara. En av våra spelare, Sabina har valt att gå över till Hagfors igen, jag tycker det är rätt val av henne, även om det är väldigt tråkig att förlora henne som lagkamrat men.
Tisdan var det träning med klass 1, körde lite styrka med dom och de gnäller ju som vanligt ;) haha! Men det är mig de kommer tacka en dag ;)
Igår tränade klass 1 och damlaget tillsammans. Spelade mycket och tv4 var där och filmade. Och det är för att hallen är så himla värdelös och säkerheten är ett skämt. Så imorgon är det med :P

Idag sov jag till halv 12, riktigt gött! Är helt förstörd när jag jobbar, är ju inte van det än men det kommer väl det också. Så idag har jag inte gjort så mycket, var upp till AB Karl Hedin förut och hjälpte till emd julpyntet.

Fick ett samtal av min arbetsledare förut, blir till att jobba imorgon också. Byggstäd, litte ont i ryggen och knä men man ska inte klaga, rätt roligt ändå. Lönen blir iaf fin i december ;)


Söndag

Jaha, ska jag verkligen fortsätta att skriva? Känns rätt meningslöst, men iofs kan ju vara kul att ha kvar och läsa någon gång. Satt nyss och kollade på sommar bilder, fan vad jag vill ha sommar igen!

Idag vare match mot Sunnanå som gällde, och det slutade med vinst för våran del som vanligt nu för tiden :P  Det blev 11-2, riktigt härligt! Nu är det bara att fortsätta! Resten av dagen har jag väl inte gjort så mycket, har varit en sväng till farmor. Den vanliga söndagsrutinen :)

Måndag imorgon. Dags att ta tag i allt. Börja kämpa igen, det går fan om man bara vill! Och jag vill och jag har ett mål, det är inte långt borta. Har väl inte så mycket planerat imorgon förutom att träna, tror jag och Ida skulle bort till Sandra en sväng ockå. Rooollleeeeenn! Kom också på att jag ska klippa och färga mig på tisdag, vill klippa riktigt kort men jag vet inte om jag orkar med det. Färg ska de blir som nu, mörkt, lila och ljusa slingor. Denna gång blir dom ljusa ännu ljusare än sist, hoppas ju på vitt. WOHO! :P

Fuck! Menade lägga in en låt från you tube men den går inte att lägga ut. Här är länken iaf :
http://www.youtube.com/watch?v=-PFk4SXpb-8 gå in och lyssna och kolla! 


Tar denna i stället då :P


ännu en vecka

Då har det gått en till vecka. Men den var inte alls som alla andra veckor. Har nämligen jobbat från tisdag till fredag. Dom flesta som känner mig vet om att det värsta jag vet är att bli väckt av någon som ringer men jag älskar verkligen när det är chefen som väcker mig :) Har varit en riktigt rolig vecka på jobbet, har även varit på info möte av Tork, blev sponsrad med ett paket toapapper. Det kan väl aldrig vara fel ;) Har även tvättat min mobil under vecka, i tvättmaskinen. Riktigt lyckat! Så nu har jag min gamla som inte funkar som den ska, men men. Får väl försöka köpa ny nån gång.
Träning denna vecka har väl varit lite så där med, har bara hunnit med innebandyträningarna och har inte varit på styrkan en enda gång, gillar itne alls när det blir så. Ångest! Ska att försöka ta igen det nästa vecka, ta tag i allt igen, funkar inte riktigt längre som jag vill.. Imorgon avslutas aftonbladets tävling också. Bara att hoppas sen, den 6 december får man reda på det.

Idag har jag väl inte gjort så värst mycket, sov till halv 12. Var vaken till halv 3 inatt, vet egenligen inte varför, eller kollade väl på en film men den var inte så där jättebra. Har iaf städat badrummet idag, behövdes att! Har också varit ner till älvstranden på innebandy, herrarna men de förlorade i sudden. Tråkigt för de spelade riktigt bra! Efetr det blev det mat på värmullen med Linda och Johan, snarjade att ett bra tag. På tal om innebandy så har en ann också match imorgon mot sunnanå. Vinst ska de bli, inget annat finns.

Kommande vecka ser ut att bli som vanligt, sova äta träna sova äta träna. Men på tisdag blir det lite annat, ska ner till Karlstad och träffa några tjejer från uni som är enormt saknade. Gick ju på uni i bara 6 veckor men träffade många härliga människor som är värda att hålla kontakten med!

Tror inte det är speciellt bra att sitta själv en lördagskväll och skriva blogg. Många tankar och funderingar kommer upp..Lika bra att gå och lägga sig nu, onödigt väntande.

smycken

Har lyckats satt ihop lite smycken. Det är inte ofta det händer nu för tiden men.

Good feelings!!


Söndag

Då har ännu en helg gått...

Idag har jag varit i Filipstad större delen av dagen, match men klass 1 stod på schemat. Blev en ganska jämn match i slutet men blev som det blev och vi förlorade med 6-4.. Blev en väldigt tråkig händelse under matchen, en av våra spelare bröt foten. Stackara, har aldrig hört någon skrika så av smärta!

Kom väl hem vid 5 tiden, då blev det soffan direkt och jag somnade väl. Orkade inte somna igår kväll, låg och tänkte på allt och inget.. Sen vid halv 8 kom Ida och Sandra å vi åkte upp på målvaktsträning, trevligt trevligt. Var hemma igen vid 10. 
:D

De går bra nu ;)

Man ska ta chanserna när de väl finns där!

Ska lägga mig nu, upp imorgon för att åka till Filipstad och spela match men klass 1. Vinst är det enda som gäller imorgon!


kanske försöka igen?

Ser att jag har en hel del läsare även om jag inte uppdaterat sen i juni. Så jag kanske ska försöka mig på detta igen? Har väl hänt allt möjligt under sommaren, kan sammafatta den som den bästa någonsin! Mer detaljer skiter jag i.
Det här med jobb är väl som vanligt, jobbar nån gång i månaden. Men har iaf hunnit med och läsa på uni en sväng också, en kurs hälsa och wellness. Helt okej, träffade iaf helt underbara människor.

Ja så det jag håller på med nu är innebandy och annan träning, det är de som tar upp all min tid. Jag gillart iaf!
Ska nog ta och göra om designen på sidan också, är ju hemsk! Får se om jag kommer ihåg hur jag gör :P