skolan

sitter och har samhäll nu. Skriver som San Pedro fängelset i Bolivia.
Vill sluta nu!!

Världens minsta bäbis?!

Nej det är ingen verklige bäbis, men visst ser der ut som en jätteliten bäbis?
Det är en konstnär som heter Camille Allen som gjort denna 2,5 cm stora "bäbis".

Hemma

Äntligen hemma från skolan. Ingen rolig dag precis.
Matten gick helt åt helvetet men ändå. Psykologi provet gick oväntat bra men det blir väl ett G. Surt!
Sen under dagen till och från har jag stått där vi har utställningen sen vi var till Polen. VF var dit bland annat, kolla tidningen i morgon får ni se ett ansikte bara en mor kan älska.

När skolan var slut så var det revy möte, tror det kommer bli en riktigt bra revy i år :P Haha!!

Nu ska jag väl göra lite skolarbete, hoppas jag kan pricka av en del saker i kalendern, det skulle sitta fint.
Kanske ska börja med historia C uppgiften. Uhh!


skolan, skolan, skolan

Skolan tar knäcken på mig snart säger jag bara!!!!
Fick reda på hur jag ligger till i religionen, G bara, FAN! Fick reda på en sak som jag lämnat i G+ fick jag och hon hade bara en sak att klaga på, jag hade skrivit två punker i fel ordning. Inge mer men ändå ett jävla G+. Känns helt omöjligt i bland att få mer än G. Till exempel då jag tränade en hel helg på psykologin, vad fick jag då? Jo G, samma som jag får om jag tränar på dagen innan. Uhh!!

Sen så behöver jag ju VG i nästan alla ämen för att komma in på det jag vill. Så i historian ska jag göra ett prov och en inlämingsuppgift för att nå VG sen IRn så ska jag göra en inlämningsuppgift om Vitryssland. Plus att det är massa andra saker som ska göras, tex fördjupningsarbetet i psykologi. Men jag ska fan ha VG!
Varför har en del så lätt med att nå MVG och är missnöjda med VG? Visst egenligen ska jag ju vara nöjd att jag får godkänt, men det är jävkligt surt när någon säger att det inte gick alls bra när de fick VG.

I morgon har jag matte provet, hela kurs B, Härligt!! Alla som läser önska mig lycka till helst, jag behöver det kan jag säg. Efter det har jag psykologiprovet, det känns som om jag kan det rätt så bra, men ändå G. Jag kan slå vad!

Det här med betyg tycker jag är bara jobbigt! Jag är nästan alltid sämst, varför kan jag aldrig få vara bäst? Det känns som om jag är bra på allt som inte har med skolan att göra. Typ det är inte många som jag känner som kan tapetsera, lägga golv och sådana saker. Jag till och med bytte däck på bilen själv sist. Hur många gör det som har MVG i alla ämnen? Inge illa menat till er som är bra i skolan, jag är imponerade av er faktist men också väldigt avundsjuk för jag kommer aldrig kunna nå till eran nivå. Men på de saker utanför skolan kan man säga att jag är bäst på. Jag är bäst på att klara saker själv. Men det hjälper mig ändå inte när jag ska in på universitet osv.
Mycket snurrar i huvudet nu.

Om man sammanställer det så finns det saker som jag är bätter på än andra.
Det finns de som är bättre än mig på andra saker.
Alla är bättre än någon på något.


Nu blev det väldigt mycket här.
Får väl ta och kolla på psykologin och matten en sista gång.
Kom ihåg att tänka på mig mellan 8 och 12 i morgon för då gör jag matten och sen mellan 1 och 2 gör jag psykologin.
Ilandsproblem

Det är vad jag har nu, ska jag duscha nu eller till morgonen? Det är ju gött att duscha på morgonen men hinner jag det tro? Nej det får nog bli nu istället.

En sån skulle man att ha :PGod natt!!

Lite bilder


Gila slår rekord i hur många ostkrokar hon kan få in i munnen. Hur många det blev minns jag inte.

Mmm


Johanna

tycker jag uppdaterar dåligt så jag får väl göra det mer då. Så dett inlägg är just för Johanna ;) hahaJapansk historia

Måste ta och läsa på den japanska historian, det är inte intressant precis. Göör tråkigt!!! Men det går. Haha!!

Fick reda på att jag ska få jobba lite nu några lördagar. Gött götti göttgött :D

Nej nu får jag väl läsa på ra.

En sån där...

En tanke jag fick förut, en rätt dum och idiotisk, men någon gång skulle jag bara vilja åka iväg utan att säga till någon vart jag ska, typ bara försvinna. Jag vet inte varför jag kom och tänka på det.
Jag har insett att oftast när jag inte har något att göra tänker jag mycket på såndär konstiga och dumma saker. Funderar mycket på hur det var förut, varför det var så, hur det kunde bli så? Synd bara att på den tiden satt jag tyst och inte sa ett dugg. Jag satt på mitt rum och accepterade hur det var. Varför gjorde jag det?! Fan varför ska jag ens tänka på det?! Han är en jag hatar och en enda jag någonsin kommer hata. Han är inte ens värd att nämnas vid namn faktist. Ett jävla svin! En dag hoppas jag att jag kan få ur mig all ilska som samlas hela tiden, hoppas jag ser han någon dag, det helvetet! Många kommer nog undra vad detta nu är, en del vet, de närmaste vet tror jag iaf. Det var inget jag pratade om men jag vill få ur mig det men ändå inte behöva prata. Inga frågor hellst tror jag.

Det ligger och gnager. Men jag, vi vann mot han! Jävla alkolist svin kunde du inte dött när det var så nära? Du kom också undan utan straff, ett förvrängt ansikte kom du undan med, inget mer. Den dagen jag möter han ska blicken vara hatiskt,
JAG HATAR DIG!!!!

Tack ville bara få ur mig en del.
Fördjupning natur B

Äntligen är jag klar med fördjupningsarbetet i natur B. En sak mindre att göra. Studenten närmar sig känner jag. Har ett till fördjupningsarbete i psykologin som ska in också. Men det ska jag väl också hinna med antar jag.

I morgon är det måndag igen, men går bara fyra dagar i skolan denna vecka. Gött!! I morgon blir det plugg igen, till historian. Hoppas jag inte behöver skippa träningen bara, men det ska jag väl hinna med att gå på.

Nej nu ska jag skicka arbetet till pernilla så det är gjort.

God natt!

Sola!

Snart ska jag iväg och sola. Gött!
Synn att det inte har varit speciellt fint väder idag. men jag har att varit ute ändå. Tagit ner massa buskar och sånt i trädgården. Jag är fan en man, det är bara så ;) Haha!

Sen måste jag sätta mig och skriva på naturen, vet inte hur jag ska hinna klart det till tisdag och den prov på onsadag i psykologin och så har jag även historia på tisdag som jag inte vet vart jag har. Fy fan för skolan nu!

Men snart, snart är det studenten. Prövade balklänningen i går igen, behöver fixa en del saker på den.

Nej nu ska jag göra mig redo så elina inte behöver vänta.

Klar!

Äntligen har jag lämnat in projektarbetet! Det var en lättnad kan jag säg.
Nu är det bara att fortsätta med allt det andra, men nu är det inte länge kvar!!! :)

Jag är riktigt sleten så jag ska faktist gå och lägga mig.

Sleten!

Sleten är vad jag är men jag lever.

Igår efter träningen när vi skulle åka hem stöter vi på en älgolycka, inge trevligt alls. Det var tur att vi inte kom tidigare för då hade nog älgen levt och de skulle jag inte ha viljat sett. MEn det gick bra med hon som krockade som tur var iaf.

Idag fick jag reda på natur provet, jag klarade mig. Gött. Sen gjorde jag religions prov, kändes väl okej, men det känns omöjligt att få mer än G på Leenas prov. Fattar inte vad som är fel.
Jag gick inte på matten idag eftersom jag är ju faktist där frivilligt så jag gick hem till mitt kära projektarbete. Är fortfarande inte klar, i morgon blir det inte roligt!!

I morgon blir det ingen träning för min del pga skit projektet. Varför ska jag alltid vänta med allt till sist? Eller ´jag kanske får skylla mig själv när jag har så mycket med.

Nu ska jag fakitst gå och duscha för att sedan sova.

Religion

Uhh, har religions prov till tisdan. Har ingen lust alls att läsa på. Bra planerat att lägga ett prov samma vecka som projektarbetet ska vara klar. Då kanske man vill jobba med projektet! Men det får väl fixa sig på något sätt, som tur är har jag bara slutsatsen kvar.

Nej då får jag väl ta och sätta mig och läsa på.

Mjukglass :P

Har äntligen fått ätit årets första mjukglass. Den underbara stunden delades med Linda, Sandra, Elina, Ida och Jonas. Härligt. Efter det blev jag med Elina hem och drack te.
HAr faktist inte gjort så mycket mer idag, skrev väl lite på projektarbetet men inte mycket. -Ska väl sättamig snart med det.

Projektarbete idag också.

Har arbetet med projektet idag också. Det går framåt och det känns som jag ser ett slut på detta. Hoppas det iaf. Fått ihop 32 sidor nu. Ska kanske börja med slutsats i morgon eller göra någon mer fråga. Får se, får se.  
HAr inte gjort så mycket mer än det idag. Var bord till Linda förut och lånade hennes religions saker och kopiera.

Har nyss kommit hem från Nina, försökte än en gång att fixa datorn men skivan funkar inte för att ominstallera hela datorn.  Skit! Men jag tror det fixar sig när jag får ett annat program.  

Funderar på hur jag ska göra om jag kommer in i karlstad, om jag ska pendla eller skaffa lägenhet. Jobbigt att pendla men dyrt med lägenhet, jag vill inte ha massa lån. Men kanske ska inte ens tänka på det, får se först om jag kommer in. 

Tror jag ska ta och titta på tv, finns väl inget som vanligt. 
  

Projektarbete..

Sitter och skriver på projektarbetet nu. Är upp i 17 sidor än så länge. Håller på att sammanställa enkät undersökningen och det går inte snabbt precis. Vill ha allt klart nu!!!

Universitet

Nu har jag iaf sökt så får jag se hur det går. Jag sökte häsla och wellnes i första hand, sen engelska och sist personal och arbetsliv.
I karlstad också. Måste kolla med lägenheter och lån och allt sånt. Usch!

Gårdagen var helt okej faktist. Trevlig förfest och när vi kom bort till folkan var det väl inte värst många folk men sen droppade det in fler och fler.

Idag borde jag ha gjort projekt arbete, men det har jag inte. Det får bli hela dagen i morgon det, och sen på kvällen ska jag höra med pappa om jag kan komma till honom så han hjälper mig lite med matten.

Förresten så har jag städat hela övervåningen idag. Eller mamma torkade golven för jag satte mig och sökte utbildning istället. Och när jag skulle logga in på studera.nu så var jag tvungen att ha min pinkod för att aktivera, så klart så hittade jag inte den först. Panik var det! Men till slut fann jag den.

Nej man kanske ska ta och sova snart så jag inte sover bort hela morgon dagen.

Vår

Länge sen jag skrev igen, Sist var det innan jag åkte till Polen. I Polen var det intressant, det var inte så hemskt att se det som jag trodde det skulle vara. Man fattar nog inte ändå.

Gått och blivit förkyld har jag också. Inge kul alls, nu n'är det är lov. Iofs är det bättre att vara sjuk på lov så slipper man missa så mycket i skolan. 
Nästa vecka ska projektarbetet vara klart och igår satt jag med det i 5 timmar. Får väl sätta mig och göra lite sen också. Vet inte riktigt hur jag ska hinna med detta.

HAr varit ute idag och fixat lite. Trodde det skulle vara jättefint väder idag, men icke. I morgon tror jag att det skulle bli finare iaf.

Nej ska gå ut på altanen nu, ska inte sitta in när man har chansen att vara ute.