Måndag

Första dagen på denna vecka. En hel vecka med höst lov! Underbart men det kommer säkert gå fort.
Idag så sov jag inte värst länge. Jobbigt natt för katterna har vart hel knäppa.
Till slut gick jag upp ur min fantastiska säng och gick ner till köket. Tog mig frukost och gick till tv. satt där ett bra tag. Fick till slut gå upp och klä mig. La mig i sängen hos Busen ett tag och kollade på recepten jag skrev ut igår. Hittade ett recept som såg rätt gott ut.

Quornfärsbiffar
300 gram quornfärs
1 dl röda linser+2 tsk buljong+2dl vatten
1 röd lök
2 vitlöksklyftor
1 dl hackade färska örter
1 tsk fransk senap
1 ägg
salt+peppar
olivolja/smör till stekning

Tina färsen ca 40 min. koka linserna i vatten samt buljong ca 15 min.
Hacka lök och vitlök fint och fräs i lite olja på svag värme i stekpannna.
Blanda färsen med den stekta löken/vitlök, örter, senap, ägg, salt och peppar.
Mixa ihop ingredienserna med en stavmixer. Forma pannbiffar och stek dom i olivolja samt smör.
Servera med fyllda tomater, rostad sötpotatis, yoghurt med gurka och sallad.

så hittade jag en till sak som hjälper matsmältningen

1tsk malen ingefära
1 tsk gurkmeja
2 tsk pressad citron
en knivsudd cayennepeppar
2 tsk vatten 1 msk honung

ta 1 tsk av blandningen före lunch och middag. kan förvaras i kylskåp ca 3 dagar.


så jag skrev upp allt jag behövde köpa. Kom på att jag kunde gå upp till mamma så kunde vi åka och handla direkt när hon slutar.
På vägen dit så stog det någon mystisk person vid en stolpe. Han bara stog där. Konstigt.
Men mamma föstörde hela min ide med maten idag. Rickard är ju hemma denna vecka och han är inte så förtjust i att pröva nya saker. Så det fick bli potatis och purjolök spooa idag. Gott de också. Får vänta med mina quornfärsbiffar till nästa vecka.

Åkte och handlade, sedan hem. mamma gjorde mat och jag min matsmältining grej. Så blev det mat och jag skulla testa den där gojjan. Det smakan, ja jag vet inte vad men det var det värsta jag testat. Även om det bara var en tsk. Men får väl försöka ta det veckan ut iaf.

17:30 var det träning. kom lite sent men. Där jag sprang funkade inte lamporna. det var inte vidare kul men det gick. Träningen var rätt seg idag. Ville bara hem och lägga mig.

Tänkte jag skulle tillägga att jag och Jimmie är fortfarande tillsammans om någon får för sig något annat. ♥

Så imorgon tänkte jag att jag ska vara snäll mot mamma, är iofs det alltid men :). Så jag tänkte att jag ska ner och städa tvätt stugan. göra i ordning lite där.

nej nu ska jag ner och städa kattlådorna. Och busen trättar på mig för han tycker jag ska sova. Han är lite tyst just nu så han har nog lagt sig i min säng nu ♥

söndag

Första snön har kommit :)

Ska sova nu jag.

Lördag

Riktigt kallt ute idag!
Vaknade i morse av att Jimmie ringer till mig, det gjorde inte så mycket för kl va 11:45 länge sedan jag sov så länge. Men det behövdes. Så när jag vaknar har jag Busen brevid mig. Han hade legat hos mig nästan hela natten.
Går ner och tar mig smörgås och kolla på tv. Går upp och klär mig. kollar ut genom fönstret och ser att Hante och Agneta håller på i trädgården. Så då gick jag också ut och började :) Lite smått roligt faktist. Jag är absolut inte som alla andra när det gäller intressen. Agneta tyckte jag var duktig och hjälpte mamma med trädgården, lite stolt :)  så kom väl mamma hem till slut.  Så nu är det riktigt fint ute :)
Sen så har jag inte gjort så mycket mer, jo jag och mamma lagade mat. Tacos fick det bli idag.

Imorgon ska jag och hälsa på Farmor. Ska bli kul att få se henne, va ett bra tag sedan nu.

Ska nog snart gå och riva tapet igen, vi ska ju tapetsera i hallen och köket. Ännu ett intresse som jag inte delar med mina vänner. Det är bra att vara speciell :) Någon måste ju tycka om det jag tycker om, så det fick bli jag som gillar de :) ni kankse inte fattar men jag fattar vad jag menade, de är bra :)

nej nu ska jag skirva till min älskling ♥ så han får läsa bloggen.  skrev ju för att han ville

Bye!

27 oktober

Fredag och äntligen höstlov! och det är ju riktigt höst väder ut.
Vart i skolan idag som vanligt, hade utvecklings samtal och det gick bra. inga klagomål :) Efter jag vart på det var det sjukhuset nästa, fick ta blodprov så dom ser någon gång vad det är för fel på mina leder. Måste vänta en hel helg innan jag får reda på det.

Så ska jag till karlstad sedan också, hoppas jag får handla något. Behöver en vinter jacka och ett par stövlar. Johanna hade så fina stövlar i dag. Super fina! Får se om jag hittar några, tror inte de men. hoppas kan man alltid göra.

Var till mamma förut också, köpte en varsin råtta till Busen och Stella, dom blev helt galan i dom. Så söta så.

Nej nu har jag inget mer.

Tisdag

SÅ var det tisdag. Snart är det höst lov! :)
Har inte gjort så mycket idag, vart i skolan. Fick sluta ca en halv timme tidigare. Åkte hem så kom jimmie så gick vi upp och sov. var så himla trött. Sedan kl sex var det bara att åka till järnbolaget för att göra om där. Var där till kl nio. är trött nu! Och det är inte ens klart där. men men. Ska nog gå och sova nu jga

God natt!

Lördag

Så var det lördag då. Var till kalrstad i går iegn, hämtade rickard. körde faktist till sunnemo, meningen att jag skulle kört längre med den börja bli mörkare och så regnade de bara mer och mer. De fick faktist bra för att va första gången :P
Är hos jimmie nu, ska hjälpa honom snart å städa hans rum, de behövs!!
kollade på snakes on the plane i går, jobbig film, så kommer det en liten spindel på väggen och jag blir skit rädd, brukar inte vara rädd för spindlar med igår så vart jag de. haha
Ska antagligen kolla på film ikväll, med Becka, Madde och ida. Någon mer??  Hoppas de blir något iaf.
Nej nu ska jag gå
hej då1

Tisdag

Nej ska gå och sova med min underbra älskling.  ♥


Söndag

Så var det söndag igen och måndag i morgon. Tragiskt med skolan, men ändå kul.
Var i Filipstad i dag och spelade match, tyckte faktist att vi spelade bra fastän vi förlorade.
Sen var det bara att åka hem, äta och sedan gå på teater. Den va ju inte den bästa, dom snarjade för mycket. Men men, måste komma i kapp i skolan också, de fixar vi i morgon eller något :)

Va i karlstad i fredag också, mamma skulle hämta rickard så jag och jimmie blev med. Köpte mig en svart Tröja från gina, har letat så efter en svart så hittade jag en.

hmm, vad har jag mer gjort under heljen? Jo jag och jimmie kollade på click i fredags, den va faktist bra. Sen var det bara att sova, bli väkt av Busen mitt i natten och sedan på morgonen runt 6-7 kom han igen, då tyckte han att vi skulle gå upp. haha.  Får lägga in kort på stella och busen snart, så söta så.

Hoppas det blir karlstad för mig på höstlovet, Jimmie och hela hans familj ska ju ner så jag ska försöka snika mig med :)

Nej nu blir det sängen för mig. Natti!

Gila och jag såg det, vi såg det ;)


Studiedag

Studiedag idag. Gött. Sov till typ 11 tror jag. Gick upp, åt frukost. Kollade på tv lite men sen så bestämmde jag mig att städa. Har just städat klart hela nerevåningen. Nu blir nog mammsen glad :) Så nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Kanske ska ta och städa övervåningen också, det är ju egentligen lika bra när man håller på :D
Var tvungen att åka till skolan förut också, hade ju glömt min plånbok där, och där i ligger mitt styrkan kort. Så jag var tvungen att hämta de. Trodde inte att det skulle vara öppet men de var de.
Längtar till spinningen ikväll!!! Det blir helt fullsatt :P 
Nej nu ska jag nog börja städa mina rum.

Hej!

Spinning

Så har man vart på spinning idag, de blir bara roligare för varje gång :)
Sen så har jag inte gjort så mycket mer idag, oj måste läsa på spanskan sen också.
I morgon är det skolan igen, börjar bli lite tråkigt men de går iaf. På tisdan är det studiedag. Gött, så är det spinning då också, kollade förut hur många det skulle bli, det kommer bli fullt :)

Nej har inget mer att skriva nu, ska duscha och läsa spanska och sedan sova.

Bye

Karlstad

Så har jag vart i karlstad idag. Köpte mig inte så mycket, väldigt lite för att vara Malin Ericsson faktist.
Klippte mig iaf, de va verkligen på tiden. De blev inte så stor förändring men. Kanske klipper det mer snart igen. Blev iaf nöjd för en gångs skull. :)
På vägen hem somna jag så klart så gav jag i från mig något ljud så jag vaknade, Mamma och Rickard skrattade bara åt mig!

I natt drömde jag nog den konstigaste drömmen, men den va jobbig. Så drömde jag också att min jacka va hos Jimmie, den jag har tappat bort. Lite lustigt :)

Nej har
har inget mer just nu iaf.

Kick off

Har inte skrivit om kick off dagen än heller. Kanske ska göra det just nu, och kanske lägga in några bilder :P
Vi trodde vi skulle gå åsen slingan, och det ville jag inte precis. Vi gick mot järnbolaget och sen fortsatte några mot värmullsåsen, men inte Hans. Han gick mot gocart hallen. JA! Vi ska inte gå åsen slingan. De blir ingen mardrömms dag. Dagen är räddad!
76352-2
Sp 1. Fattas gör jag och Johanna.

Heidi vann gocarten. Ska passa på att lägga en bild på vinnaren :)


Efter gocarten gick vi till vindskyddet på mana. Grillade korv och så. Efter det gorde vi några lekar och Heidi tog fler bilder :) Eller massor rättare sagt :D Efter ett tag så kommer det en men 3 kassar, men vi får inte veta vem det är eller vad han gör här. Hans följer med han in i skogen och kommer tillbaka efter ett tag, så tar Hans med sig 5 st av oss. Det dröjer ett tag och sen hör vi det börja smälla. Vi undarar vad det är men kommer inte på, vi tänkte de kan inte vara paintball för det måste man väl ha på speciella ställen.
Så kommer Hans tillbaka med dom 5 st han gick med så får jag,Joanna,Elina,Hampus och Mats följa med Hans. När vi kommer fram så är det paintball. Skulle skjuta ner flaskor. De va skit kul ju :D
När vi var klara med det fick vi går hem. Det var en riktig lyckad dag tycker jag. Och många roliga bilder som jag måste ta ut :P


3 oktober

Hej!
Just ni sitter jag i skolan, har svenska. Borde skriva ett reserepotage men orkar inte.
Ida sitter här :)
Ska äntligen på spinning ikväll. Hinner knappt hem, eller de gör jag väl.

Har mycket tråkigt just nu. Har 1 ½ timme samhäll sen också.
nej skriver mer sen kanske.

hej!