Utgång på G

Sitter "hemma" hos Idaa. Ska väl ta och fixa iordning mig kanske. På tiden :D haha!!

FREDAG!

Lyckades även idag att gå upp kvart över 9. Börjar på att bli riktigt duktig nu! När jag väl var vaken var det bara att gå ner och äta en tallrik med gröt. DEt satt fint det! Sen drog jag till styrkan en sväng och lekte ;)
Kom hem för ett tag sen då jag vart ute med Ida, Linda och Sandra för att handla mat för ikväll. Tacos står det på schemat, gött! Hallå, vi glömmde färg!!!

Ska nog kasta mig in i duschen och kanske fixa mig lite.

Ikväll blire lugnt för min del, men ska iaf till mina tjejer för att äta mat, umgås och sen skjutsa upp dom till exsär. Hoppas på en trevlig kväll, men det kan inte bli nått annat med dom!! :D

Duschen kallar på mig.

morn morn

YES! Gick upp kvart över 9 idag, är riktigt stolt över mig!! Har iofs inte klätt mig än men. Får väl ta och göra mig i ordning och åka till arbetsförmedlingen med lite papper så det är gjort.

Hallå hallå

Sitter här och drar ut på tiden, borde gå och duscha men det är ju såååå jobbigt att ta sig till duschen.

Under dagen har jag väl inte gjort så mycket som vanligt.

Träningen var lite små tråkig idag, väldigt lite folk. Jobb, förkylningar osv. Match till helgen också, då jäklar igen. Denna gång i karlstad. Sen när jag kommer hem ska jag upp till kära Eksär igen för att vara ledare för flickor 97/98/99 på deras match, hoppas det går bra. Det enda jag oroar mig för är att kunna hålla reda på alla namnen och skriva upp dom i protokollet. Oj oj!

Imorgon f¨år jag fan ta och dra mig till styrkan! Sover ju så jäkla länge på dagarna, är så trött!

Nej nu ska jag besöka duschen.

Städa, städa, städa,

Uhh vad damm och katthår det 'är överallt. Det gör ju inte saken bättre att vi har för mycket möbler i detta hus! Alla rum är så små och det är fönster och dörröppningar överallt! Ångrar ibland att vi flyttade, är ju van att ha mycket utrymme. Men men, får väl ta bort lite möbler och fixa och trixa. N¨ågot jag stör mig på juat nu är att köksoffan som är i ful-furu står i matrummet och alla andra möbler där 'är i indisk stil, frutom den stora klockan då men. Tror jag ska ta och föröska få in soffan i köket med dom andra ful-furu möblerna. Finns det något fulare än furu? NEJ!!!! Direkt man tittat på det blire något märke i det. Nej n'är jag flyttar till eget kommer det inte in en enda sak i furu innanför dörren.


Furu på väggarna, furu-golv furu i taket, furu-lampor, furu-soffa, furu-bord, furu-stolar, furu-hyllor.
Så hemskt fullt!

Nej nu vet alla avad jag tycker om furu. haha! Får nog snart övertala mamma att vi köper nya köksmöbler i icke-furu ;) haha!!

Nu ska jag återgå till städinga.

Borde sova

Är trött så jag borde ju gå och lägga mig. Fattar inte varför jag sitter uppe för det finns inget att se på tvn eller något att göra på internet. Har läst alla bloggar och vart på facebook, sen finns det inte mycket mer att göra. Lägga sig och läsa i boken, den börjar bli spännande ;) Men som vanligt har jag läst sista sida och vet lite vad som händer. Jag kan inte låta bli att läsa sista sidan i en bok först.

Idaaa! Det var länge sen jag såg dig känns det som!! IDAAAA!!


Tjoho!

Länge sen här igen! :D
Det har väl inte hänt speciellt mycket sen sist men.

Helgen var lugn, spelade match på söndag som gick så där. Jag har iaf skaffat mig ett SVART blåmärke, dä ni!! KUNG! :P

Idag så sov jag till 11 typ, jobbig natt med en katt som skrikit. Ingen som vill ha honom på nätterna? Gick upp, åt frukost och tog mig en promenad upp till mamma och kollade lite om dom fått in något nytt. När jag var nöjd och sett allt gick jag hem igen. Åt lite mat och sen gick ut med katterna. Varför egenligen får katter gå löst ute men inte hundar? En del har som svar då att katter är rovdjur. Men vad är inte hunden då? Något att tänka på :P

Fick även hem mer saker så jag kan göra fler smycken, kommer nog mer imorgon, så jag vet vad jag ska göra då.

Vid kvart över sex åkte jag upp till exsär, skulle vara med och träna 97/98/99 tjejerna. Det var faktiskt riktigt roligt och det gick ovanligt bra för mig, för att vara första gången. Får se om jag ska vara med dom på matchen på lördag.

Imorgon vette fonken vad det blir mer än att jag kommer sitta och göra smycken, haha! Kanske ska ta och rasta dammsugaren, det skulle behövas. Äsch det spörs.

Inlägget är speciellt till Johanna :D Hej hej!!


??

Vad är problemet?
Hur kan det ha gått så snett?


Helgen

Fredag

Jobbade till klockan 18:00. Härligt med lite pengar! När jag slutade åkte jag hem, åt lite mat å satt vid datorn. När klockan blev efter 19 så åkte jag ner till älvstranden för att titta på när u-lage spelade. Linda och Johan kom och gjorde mig sällskap också. Matchen var riktigt rolig att titta på, å u-lage vann med 3-2 tror jag? hmm?

Lördag

Förmiddagen var bara dryg, gick runt här hemma, letade fram kläder, matchdräkten osv. 14:30 kom Gila och hämtade mig å åkte till bussen vid vågis. Då bar det av till Kristinehamn på match. Första perioden var rätt så dålig, den slutade 1-3, sen andra tror jag det blev 0-0 sista vart det 1-2. Så matchen slutade med 2-5. Synd eftersom vi spelade ovanligt bra den andra och sista perioden. Men men, det är bara att vara positiv och ta nya tag. Det blir igen på söndag mot Deje tror jag, då jävlar. Måste också tillägga att jag gjorde ett mål på matchen, det fulaste målet någonsin men ändå, Erika sköt i ribban och bollen kom bakom målvakten precis vid mållinjen och sen ut och jag petade in den. Haha!! När vi var hemma från Kristinehamn åkte jag till mina kära vänner. Johanna och Ida var vid Sandra, fan det var riktigt länge sen jag hade så kul! Såg på revyfilmen igen, oj oj oj! Den blir bara bättre och bättre! Åkte hem vid ca halv 2. Tack för den kvällen, ni vet att ni är bäst!

Sandra har en zebra nej, giraff nej, kamel nej, dromedar som heter Rubert! Rubert min vän.

 

Söndag

Vaknade väldigt sen, fick bli frukost och sen datorn en sväng. Vid 15:00 åkte jag till farmor, var där till kl va 16. Hann inte vara där längre för jag skulle upp på årsmöte för innebandyn, min tränare visste inte om det var halv fem eller fem, så det var lika bra attvara där tills halv. Det började iaf fem, fick sitta på parkeringen ett tag iaf. Tröstade mig med att Ida satt där i 2 timmar när det var årsmöte sist :P haha!
Sen idag har jag inte gjort så mycket mer. Slöat mest.

Imorgon

Imorgon blir det en roadtrip med Ida upp till Sälen. Hon ska på jobbintervju, härligt!!! Woho! Det ska bli en tripp utan des like;) Hoppas vi kommer hem i tid så det blir en fika med Johanna. Hon åker på tisdag igen, BLÄÄÄ!! Ska att åka till henne när jag får pengar.

 

Nu får det blir punkt för denna gång, ska lägga mig så jag orkar upp imorgon, brukar oftast vara väldigt seg på mornarna nu förtiden.

 

 


Work, work

Idag fick jag jobba från kl 13:00 till 18:00 och det var rikitgt härligt! Fick börja med att ställa upp nya betstick kartonger, hänga upp serveringsbestick osv. Har saknat att få göra de, kom på just då att faan va roligt det är! Sen packade jag upp lite lycktor som var formade som pumpor, både stora och små. Är riktigt sugen på dom. Kanske ska fråga mamma lite snällt ;)
Gjorde även om i skyltfönstret, kännde att jordgubbsmuggarna, jordgubbsfaten skulle bort. Ställde dit istället pumpor och så.  När jag kom hem från jobbet var jag helt slut, var ett tag sen jag var så sleten.

Kom hem för ett tag sen från älvstranden, u-laget spelade mot nordmark. U-lage vann med 3-2.
Linda har kommit fram till att Ida ser ut som en tvättbjörn, haha!!

Imorgon är det match för min del också, vi ska ner till kristinehamn. Jobbigt men som tur är får vi buss ner. Matchen börjar inte förän 17:30 då vi kommer hem seeennnntt! Men men!


Gravol

Ska ta och klä mig för att åka upp till Gravol. Men först måste jag leta fram lite saker till tapetseringen. Det kanske blir några bilder när jag kommer hem. Får se hur långt jag hinner idag, hinner nog inte med hela köket men.


Styrkan

Det blev att styran för mig. Det blev 50 min på crosstrainern, riktigt härligt. Så nu är jag rätt sleten! Och hungrig! Kyckligen ligger på grillen, salladen är klar lika så riset. Ska nog kolla till kycklingen nu så den inte blir bränd.

Funderar, funderar

Sitter och funderar på om jag ska åka till styrkan eller inte. Egentligen är det lika bra att åka dit eftersom jag inte kan åka dit i morgon något. Hoppas bara jag är själv där som jag var igår, inte en jävel var där.

Vill också vara ute, fint väder idag också. Härligt!!

Sovdax

Tror det är dax att hoppa i sängen för mig nu, det vare för länge sen men.

Har iaf nu satt på vinterdäcken så nu fåre bli hur kallt det vill, eller iofs inte, måste laga den där förbannade absen. Gud! Det går på minst 1200. Hej jag orkar inte längre.

Nej det får bli sängen nu. Ny dag i morgon, nya tag.

kallt!

På styrkan blev det crosstrainer (stav?) 30 min sen styrka i ca 30 min. Härligt! Vid konditionsmaskinerna hade de gjort om och så har de satt upp en tv man kan kolla på när man tränar. Fan va bra, då glömmer man ju bort tiden. Perfekt!
Efter styrkan åkte jag hem och duschade sen bar det av hem till Ida där Sandra, Jocke och Linda var. Bullkalas vart det :) Fick för oss att gå upp till Norra och höra om revyfilmen var klar. Det var den!! Jihhooo! Så vi kollade på den, det var härliga tider!

Ska gå ut till garaget och lägga i vinterdäcken i bilen och åka upp till pappa. Tyckte de va lite för kallt att stå här ute på backen å byta däck, bättre att vara i Bergsäng då jag kan vara i deras garage. I vårat garage går det inte in någon bil, massa skit överallt!

Kallt vare ja!

Styrkan

Varit seg denna morgon igen. Men nu ska jag klä mig och dra bort till styrkan, ska bli biff.

Sen blir det hem, fixa mat om jag hinner, sen bort till Idaaa!

nej styrkan var det ja.


FAN FAN FAN fan fan fan

Är nu hemma från träningen. Gick ovanligt bra idag, men som vanligt när något går lite bättre för mig förstörs det direkt. Trampa snett med den foten som jag har en stukning på. Kan i vanlig fall knappt röra den åt sidorna. Det var så nära att jag skrek ocg jag kände hur tårarna brände. FY FAN!

Nya ute skor måste jag ha snart, benhinnorna vill inte vara med längre. Men skor kostar pengar och malin har inga pengar, plus att skatten på bilen kommer snart och hur ska malin kunna betala det utan pengar? Sen medlemsavgiften till innebandyn. Hej Kronofogden ni är välkommna att komma direkt så behöver vi inte dra ut på det vetja. BIL JÄVEL! Varför ska den vara så jävla dyr i skatt? Den är ju faan dyrare än skatten på bror mins bil. Uhh. Nog på klaging nu, det hjälper inte.

Imorgon måste jag bege mig till styrkan, va ett tag sen jag körde styrka. Börjar bli lite trött på maskinerna där, vill ha någon att träna med också. Får väl sätta ut en kontaktannons i veckobla ;)

Nej kanske ska ta och läsa andras bloggar så jag får läsa om deras perfekta liv. :)

 


Vill dit igen. Tider det. Framtiden väntar.





Med den bilden säger vi god natt!

GOD NATT!


12 oktober

Jaha!

Dagen började med att jag gick upp vid 09:50. Kom på då att jag har tid vid arbetsförmedlingen vid 10:30. Oj da! Det var bara att skynda sig och klä sig och allt å sen åka bort dit. Där hände det väl inte så mycket, finns ju inte så mycket jobb. Men jag hoppas på svanströms, har skickat iväg CV och så men man kanske ska ta och åka bort dit och visa sig. Hmm, svårt det där också, det kanske är bra eller så tycker de att man är för på kanske?
Får se hur jag gör. Kanske ska ta och lämna ut CVt till lite andra affärer här också? Jag vill bara ha ett jobb!!
Jag har all tid i världen att göra något men inga pengar. Uhh! Ska betala medlemsavgiften till innebandyn också, då är jag direkt luspank!

Livet som arbetslös arbetssökande är väl för underbart!

Nej får väl ta och hitta på något nu kankse.


Ny design

Har äntligen en ny design. Ingen personlig eller så men ändå. Det är en gratis design gjord av Jessica

Har väl inte gjort så speciellt mycket idag. Hämtat lite granris och gjort i ordning ute. Blev riktigt bra tycker jag. Ska nog fortsätta i morgon. Ska på spinning då också, va ett bra tag sedan så det ska bli skönt. 

Prövade marmorering av naglarna förut, det blev riktigt bra! Måste gör det fler gånger.  

Läsa, läsa, läsa.

Nu ska jag lägga mig och läsa sen blir det natta för mig. Imorgon gör jag ett nytt försök att gå upp tidigt, har nämligen sagt till mamma att hon ska väcka mig när hon åker. Så det blir vid kvart över sju. Perfekt! Då kanske jag är trött imorgon kväll :P

Imorgon tänkte jag åka upp til kyrkogårde och ta bort blommorna och sätta dit ljung istället, ser förjävligt ut just nu. Sen kanske jag ska fortsätta här hemma också. Får se vad det bliver.

Godnatt!

Rosa elefanter under sängen.

Jaha, då har man varit på träningen, den var väl så där. Blev på dåligt humör nästan direkt.
Kom hem, åt lite gröt och nu sitter jag här. Har inte tagit mig till duschen än en gång. Kanske ska dra mig dit nu.

Första

inlägget idag.

Skulle ju dra mig upp ur sängen tidigt idag, men icke! Som vanligt. Hur ska det gå för mig då jag verkligen måste gå upp när klockan ringer?!

Men ialla fall, dagen började med frukost sen styrkan, blev styrka i 1 timme och jag belönade mig med 20 min i solen. Åkte hem, kollade lite på tvn, fixade mat. Mitt i allt ringer Ida på hemtelefonen. Det brukar hon nästan aldrig göra. De har fått hem telefon igen :) Wej! När klockan närmade sig halv 4 kom hon och Sandra å hämtade mig. Vi åkte ut till vågis och gick 5an med stavar.  Härligt, och vi träffade som tur på inte björnen.
Nu sitter jag här å väntar på att dra i väg på träning i exsär.

Höres!

God natt

Nu ska det bli natta för min del. Tänkte ta tag i mitt liv lite i morogn och dra mig upp ur sängen tidigt. Det var länge sen! Får se hur det blir med den saken. Måste iaf dra mig till styrkan eftersom jag inte var där idag något, har inte gjort ett skit idag. Men men.

Nej nu blir det jag, boken och sängen.

God natt!

Uhhh!

Jag blir helt galen, deprimerad av att gå hemma. Känns så meningslöst att söka jobb också, för det känns direkt omöjligt att få ett.
När man gick i skolan klagade man att det alltid var så mycket att göra, stressigt och allt, men fan jag vill ha tillbaka det! Det är ju rena paradiset jämfört med hur det är nu.

Gå å dööö!

segt

En till dag då allt bara känns segt. Orkade inte ens dra mig till styrkan, har inte ens klätt mig än. Blir galen av att bara sitta hemma, inte ha något bra att göra om dagarna. Uhh!!
Kanske ska ta och klä mig och allt snart. Sen åka upp till mamma och kolla på jackan jag funderar på. Får se, något måste jag göra iaf annars vette fan vad som händer.

sängen ropar!

Dax att lägga sig nu tror jaa. Funderar starkt på att skita i å ställa klockan i morgon också? Känns som om jag inte har sovit ut på flera dagar. Får se hur det blir.

Denna kväll har jag iaf tränat, ätit och kollat på svenska hollywoodfruar, synd att det var sista avsnittet, men jag har hört talas om att de kanske ska göra ett extra. Tycker jag låter riktigt bra!

God natt!

5 oktober

Och idag är det sånt där härligt höstväder! Kanske ska passa på och dra in alla utemöbler och så.

När klockan ringde i morse var jag jäkligt trött, så det fick bli en timme till i sängen. Härligt! Men som vanligt ringer telefonen, jävla försäljare! Efter frukosten åkte jag till styrkan, blev bara lite styrka, men men är ju träning ikväll igen.

Finnen i örat gör fan så ont!! Om någon vill veta.

Funderar på vad jag ska göra för mat, kanske kalkonröra? Det är ju så jäkla gott, men då måste jag åka till domus och handla. Jobbigt! Eller så får det bli kyckling för det har jag hemma. Men jag vill ha bönor och gojs också. haha!!


4 oktober

Riktigt höstväder idag!
Seg har jag varit hela dagen, gick upp vid 11 klädde mig inte förrän vid kl 2 då jag tog en promenad. Precis när jag var vid infarten till huset började det regna som bara den. Hade iaf tur!
Vid halv 5 åkte jag och mamma ner till karléns väg och fick nybakade bullar. Härligt! Satt där och snarja ett tag. Sen gjorde jag mig en sväng upp till pappa, ställde bla in ljuset på bilen så nu är det perfekt.
På vägen hem, jämt när jag kom ur Bergsäng ligger det en död grävling mitt i vägen, alldeles blodig. Stackarn!! Men tråkigt för den som körde på den om det var en vanlig bil, hej trasig!

Weeej! Till tisdan beställer nog Rickard tid för tatuering åt mig :D Härligt!

Ska nog snart lägga mig och läsa och sen sova. Får se om det blir styrkan till morgonen, känner att jag har en förkylning på gång, men kan ju åka dit och ta det lite lugnt kanske. Haha!


Hemma

Är ensam hemma med Ida och Sandra. Rektigt mys!
Ida står nu och dansar :D haha!!

Får väl se om vi åker upp till exsär sen och kollsr läget.

kallt!

Fan vad kallt det är ute, det blev en lite promenad förut.
Tror nästan jag är på väg att bli förkyld, vill inte det just nu!

Imorgon ska jag nog inte ställa klockan, ska bli gött att vila ut lite.

Nu ska det blir sängen för mig.

God natt!

Konstigt

När jag inte skriver är det fler som läser än när jag skriver. Kontigt?!

Förut gick jag upp till Ida, vi drog och hämtade Pia sen fika. Satt där ett bra tag sen kollade vi lite affärer madsons, janssons, expert, julias och annes. Bra tidsfördriv.
Sen kl 6 för min del blev det lagkväll vid Basic. Köpte shorts och svetthandduk. Haha! Svettas som bara den jämt när jag tränar. Så det behövdes.

Är lite sugen på att gå ut och gå en sväng, lite rastlös och vill rensa huvudet lite.


2 oktober

Lyckades inte gå upp 8 som planerat. Men men. Kl 9 var jag uppe iaf. Det blev dom vanliga rutinerna, äta frukost, dra till styrkan 1 timme, hem, kolla på tv, duscha, laga lite mat. Gjorde spenatsoppa, men den vart för salt.

Ska väl ta och fixa mig lite, sen vid kvart över 3 blir det fika med tjejerna.

god natt

Ska nog gå ner och duscha nu, sen blir det sängen.
Ska fan försöka gå upp 8 till morgonen, hur svårt kan det vara?

Natti!

Promenad

Det blev att en promend ändå. Mamma var hos Nina så det fick bli en sväng dit. 30 min tog det dit. Är riktigt skönt att gå men det är jäkligt jobbigt att just ta sig utanför dörren.

Har nyss tittat på Inlåst på 3:an. Fan va svag han var han som åkte hem efter 1 dygn. Han borde ha blivit tvingad att stanna kvar. Avtjäna det straff han förtjänar, tänka igenom allt han gjort. Visst 1 dygn kanske räckte för han, hoppas det iaf.


Tråkigt!

Har väldans tråkigt just för tillfället!
Skulle kunna gå ut och ta en promenad, men det är inte heller spciellt roligt. Hatar även att gå efter vägen, alla kolla så jävla mycket.

TRÅK TRÅK TRÅK.

Kallt är det också, iskallt på mitt rum!!

nej får väl ta och hitta på något.

1 oktober

1 oktober, hösten är verkligen här. Det är hur kallt som hellst ute.

Idag lyckades jag gå upp kl 9 iaf, hade ställt den på 8 men orkade inte då. Ska försöka med 8 till morgonnen.
Gick upp, åt frukost, klädde mig och drog till styrkan. Det var jag och alla pensionärer där :) haha! Det är att allt söta! Det fick bli styrka i en timme, sen kände jag att jag behövde lite sol, så det fick det bli i 20 min.
Sen hem, kolla lite på tv, tog en te kopp och massa vatten.
Till mat idag fick det blir kyckling gryta. Grillad kyckling, wokgrönsaker, majs, tomater, solsrosfrön, syltlök, chili, cayennepeppar, lite cream fraich, matkorn och couscous. Blev riktigt lyckat må jag säga.

Nu vet jagh inte riktigt vad jag ska göra. Det finns ju en hel del måsten, tex dammsuga, tvätta, ta bort alla döda blommor ute osv. Men det är inget som är speciellt kul. Väljer nog att gå ut en sväng, kommer säkert frysa ihjäl ;)

Nej, en tekopp kanske?