Bingo bingo!

Hellooooo!

Dagen började med att klockan ringde kl 7, fast låg till kl 8 :) Tog mig frukost och drog till styrkan. Det fick bli ett styrkepass i 55 min. Sen hem och bara ta det lugnt. Gjorde klart ett smycke som skulle stansas. Skulle ha fortsatt på ett annat också, men det blev fel på det, metallen var så hård så det blev inte som jag ville. Och så hade jag slut på hjärtan som jag skulle stansa på, men jag har beställt så det kommer i morgon eller i övermorgon.

Sen duchen och allt med det. Åkte upp till järnbolaget och reklamerade en plattång och fick mig en ny. Sen åkte jag till skålviken, gjorde värsta fyndet där. Köpte en träningsoverall för 149 kr!!! Oj oj oj! Helt perfekt när man är ute och går.

Åkte sen hem, degade i soffan och tog det bara lungt. Käkade mat och degade lite mer. Sen fick det bli en promenad, gick hem till Elina. Tog grusvägen, det tog 1 timme. När jag väl va hemma hos henne så drag jag med henne ut också i ytterligare 40 min. Det spöregna en sväng när vi gick. Mysigt, not!

Så nu sitter jag här. Börjar bli riktigt trött och tröstig ;)

Just de, hämtade ut min t-shirt från styrkan förut. Äntligen säger jag bara. Nu är det bara 50 ggr kvar tills nästa sak jag får, tror det är en handduk:)

Imorgon blire styrkan igen, sen fixa lite smycken, ska också posta smycken. Vid typ 4-5 ska jag och pappa åka till torsby för att hälsa på Farmor. Hoppas hon är pigg då! Ska också hämta fler pärmar med tapetprover. Sen på kvällen kommer världens bästa IDa hem! Hon flyttar äntligen hem!!!

Blev att ett långt inlägg:)

Ska ta och lägga mig nu. God natt!

Helgen

Får väl bli en kort sammanfattning av helgen då.

Fredag: Dagen började med att jag och Sandra tog oss en cykeltur runt sjön. Det va härligt! Sen drog jag till styrkan och körde lite styrka och sen hem igen på cykeln. Kan lova att jag var nästan död när jag kom hem!
Sen gjorde jag väl inte så mycket under dagen. Jag och Madde va iaf och hämtade de nya mjukisdräkterna. Oj va sköna de är! Har på mig den nu :)
Sen efter sju drog jag, Sandra och Elina till Edebäcks bygdegård för lagfest, dam och herrlage. Det bjöds på mat, grå potatisgrattäng och kyckling. Hade rikigt skoj, lite tråkigt vare att inte alla kom och att folk gick så tidigt!! Men men!

Lördag: Mötte upp Sandra vid domus och så tog vi oss en promenad runt Hagfors, 50 min tog det! HAHA!!! Sen vart resten av dagen lugn, tror jag. kommer inte ihåg ;) Sen på kvällen drog Sandra och jag till Johan och Linda. Kollade på massa bilder från Usa, det va att kul och se något nytt :) Snarjad lite, åt kladdkaka, godis och chips. Jag hade också köpt mig en cola burk, men det va inte alls lika gott som jag hde förväntat mig. Uhhaa!

Söndag: Upp 8:30, drog till karlstad kl 10:00 för att se på innebandy, landslaget. Damerna, mot Finland. Sverige vann att, stort också, 10-3 :) Efter matchen drog vi till bergvik och åt, sen hem. Var hur trött som helst på vägen hem, lyckades somna lite:)

 

Imorgon blir till att gå upp tidigt, vill få lite saker gjorda imorgon. hoppas jag orkar upp bara.

 

 

Natta!


Torsdag

Blir lite dålig uppdatering här nu. Har haft fullt upp med den andra bloggen hela dagen. www.MadeByMalinE.blogg.se Jag har en tävling på gång med en annan bloggare :)


Idag har jag väl gjort som alla andra dagar. Tränat, ätit, gjort smycken.
Men jag har också varit hos Sandra och lagat mat med Karin och Elina.
Bakad potatis med bacon och chiliröra. MUMS! Och så hade sandra gjort
en efterrätt, pannacotta med blåbär. De va super gott!!

När jag var till styrkan förut skrev jag upp mig och Becka på spinning.
Gud sö gött! Sen lurade Sara mig till att skriva upp oss på combat också,
herregud, hur ska det gå. Först spinning på onsdag och sen combat på
torsdag. Har jag inte träningvärk då vette fonken. Ida kommer hem
på torsdag också!! Wiho!!

Sen har våra dräkter från innebandyn kommit också, ska nog hämta
min imorgon.


Ska ta och lägga mig strax, upp till morgonen och träna, sen på kvällen
blir lagfest. Härligt!

Hellooooo

Linda är äntligen hemma!! Så himla skönt!!

Har faktiskt tränat idag, det va länge sen. Fick bli lite styrka, de va inte helt fel. Fick bli 16 minuter i solen också. Kände att det behövde jag.

Sen har jag väl inte gjort så mycker mer idag. Lagat mat och så.

Har iaf uppdaterat den andra bloggen. Så nu får ni gå in och kolla.
http://www.MadeByMalinE.blogg.se



21 april

Helloooo!

Orkade sova till 10 idag. Det var riktigt gott, och när jag vaknade var jag inte tätt i näsan. Wiho! Förkylningen är nog snart borta!! Funderar på om jag ska testa på att köra lite styrka idag? Hmmm.

Nu måste jag kolla FB och allt annat :P

sova säng

Ska lägga mig nu. Är riktigt trött efter denna dag.


Imorgon blire mer smyckestillverkning. Ska till råda strand den 2 maj och sälja :)
Kom dit vetja!

Snön vräker ner verkligen! Så tråkigt, trodde sommaren var på väg. Buhu!

God natt!


Styrka och hopp!

Farmor <3




städa, städa, städa

Får fan städa varje dag. Fattar inte vad det är för fel, saker överallt och KATTHÅR överallt!
Har iaf städat i köket, fixat med tvätten och nu ska jag ta tvrummet. Vill ha en ny tvbänk NU!!
Vi ska köpa en längre fram, en sån där indisk så det passar med resten, en stor en också. Kommer bli så bra! Vill också ha fler röda och oranga saker till tvrummet, så allt går i stil.

Ska ta och tvätta fönster och byta gardiner nu.


HERRÅ!

Varför rubrik?

Varför ska man ha en rubrik? Onödigt! :P

Har väl inte gjort så mycket idag, en helt vanligt dag.
Promenad med Sandra i 1,5 timmar, klädde mig alldeles för mycket. Så det blev att väldigt varmt till slut. Lagade en ny middag idag som jag aldrig gjort. Vegetarisk risotto blev de, och det var mycket gott!! Det blire till lunch imorgon också. Sen till middag blir det ett nytt recept på köttfärssås. Det ska nog bli bra det också.

Har fått in lite beställningar på¨halsband med stansning, kul! :) Så det ska jag fixa med imorgon.

Och Madde, jag tror jag har fixat ett armband du gillar :P Ska väl lägga upp bild på de andra bloggen så får du se. Men det blir inte förrän imorgon de.

Nu ska jag ta natta, lösa lite korsord innan jag släcker lampan. Hjärnjympa är bra, kankse slipper bli senil då :)


God morgon, god morgon!

Älskar att vakna till fint väder. Synd bara att jag är förkyld när jag vaknar, tätt i näsan och ont i halsen. Kan det inte gå över snart??

Har iaf ätit frukost nu, så nu vet jag inte vad jag ska göra. Vid 12 ska jag med sandra ut på en promenad. Men funderar på att de en redan nu också. Vill väl inte bara sitta här när det är så fint ute!

Sängen kallar på mig!

Ska nog ta och lägga mig snart. Är trötter nu!
Men först ska jag nog beställa en plats på råda
 camping tills näst, nästa helg då det är loppis
där. Tänkte sälja smycken och få ihop lite pengar.
Är ju inte helt fel! :P

Så snart blir det god natt!

Work, work!

Har arbetat idag mellan 10:15 och 15:45. Blev att en kort dag idag, lite tråkigt eftersom det var sista gången i Branäs för denna säsong. Hoppas jag får komma tillbaka nästa igen :) Har trivts göör bra! Även om det är jobbigt att åka. Så nu är jag officiellt helt arbetslös, antar att det kommer jag vara tills sommaren, om det inte skulle råka att bli ett positivt svar på alla mina hundra tusentals jobbansökningar. Men Ida kommer ju hem snart så då kommer jag att ha fullt upp:P

Idag i Branäs vare nästan helt öde, som mest på parkeringarna vare 4 bilar,och ingen i backen. Kul att jobba vid liften, han som gjorde de såg inte ut att ha speciellt roligt ;)

Imorgon blire nog en promenad med Sandra om vädret tillåter, vet inte vart det bli men de ska nog lösa sig :P

Nu ska jag käka godis som jag köpte förut. GÖTT!!


STORM!

Ahhhh! Det blåser ute som bara den! Det var lite svårt att gå ibland :) Men jag kom att hem till slut.
Ska hoppa in i duchen nu, äta lite mat och sen åka he till Elina och fira Camilla.
Kvällen blir att lugn för mig, upp och jobba på söndag. Sista gången upp i Branäs nu. Lite tråkigt men
får hoppas att jag får komma tillbaka nästa säsong.

Duschen vare ja!

Det här är en rubrik.

Jallow! Lördag idag då. Har egentligen inget speciellt att skriva om men.
Funderar på att fylla mobilen med ny musik, slänga på mig kläderna, skorna och ta en promenad.
Känner för att rensa huvudet lite, inte för att jag vet vad som behöver rensas bort :) Men det kan
vara skönt ibland att bara gå och tänka. Nu blev det väldigt djupt här ;)






design

gör om lite just nu. Får se om jag lyckas. Ska ändra färg på rubrik och allt också. Sen ta bort den lilla bilden på mig. Får se om jag kan lära mig :D

Lite smått uttråkad.

Är hungrig och har lite tråkigt. När jag har tråkigt så brukar jag antingen sätta mig med mobilen och upptäcka nya saker på den, men denna gång fick det bli datorn som blev undersökt. Testade webbcameran :P Haha! Vad kul man kan ha med den :D






Jag börjar få lite sommarkänslor när solen skiner och så sätter man på en winnerbäck låt. Vad härligt det är! Och så ska vi snart grilla. Det fattas bara att man ska slänga sig på cykeln och dra iväg :D

pengar, pengar, pengar

Jag blir snart knäckt! Jag behöver pengar nu!! får inte förrän i slutet av nästa vecka om jag har tur. Har ju inte ens pengar att tanka bilen, då är det kris. Så ska jag upp till Branäs på söndag och jobba, gör bra! Fy fan varför kan man aldrig få ha mycket pengar?!!?! Nej knapert ska det vara! FY FAN!!!

Kom ihåg mig då!

Solen skiner och jag är lycklig! Eller?

Har iaf varit till arbetsförmedlingen. Även om jag inte gillar att gå dit så går jag där ifrån lite gladare varje gång. Inte för att jag får något jobb eller så utan den berömen jag får för att jag är så duktig och ligger i. Handläggaren min är imponerad av mig att jag söker så många jobb och att jag söker utanför hagfors och värmland. Så jag tar att åt mig av berömen! :D

Kan säga att jag är stolt och imponerad av mig också, inte bara när det gäller att söka jobb. Vissa dagar är bättre och vissa är sämre. Jag är iaf lyckligare än vad jag någonsin varit, tror jag.
Måste få skryta lite, det får jag göra. Den som inte vill läsa och veta kan sluta läsa nu då :) Har gått ner 21 kg från förra året vid den här tiden, och 16 kg sen jag började med viktklubb i november. Woho!! :D Jag är bra!!



Min Lindus kommer inte alls hem idag ;( Hon är fast i Chicago!!!!! Vet inte när hon får komma hem. Jävla vulkan!!!



Solen kom och sen försvann..

Buuhhuuu, solen var framme imorse men försvann förut. Tragiskt!! Men men.
Idag har jag iaf vart och tränat, fick blir lite styrka. Cyklade faktiskt dit och hem. De va riktigt jobbigt på hemvägen för jag hade väl så klart motvind. Men det gick att :)

Sen har jag väl inte gjort så mycket mer idag, har lagat mat också. Har städat ihop i köket så nu funderar jag på att åka och slänga lite skräp. Det behövs må jag lova.

Får se om det blir någon promenad sen ikväll, men det blire väl antagligen. Antingen själv eller med något sällskap :)

Nej slänga skräp vare ja :D

1 dag till Linda kommer hem :D

11 dagar tills Ida kommer hem :D




Ska nog försöka igen kanske?

Kanske ska sätta igång med bloggande igen?
Har ju sällan något speciellt att skriva om, för ju alltid samma saker om dagarna.

Idag har jag suttit ute i solen och fixat ihop lite smycken, ska väl lägga upp det på den andra bloggen snart. Sen har jag varit ut till Högheden, köpt däck till mamma, beställt stötdämpare till bakluckan, hört om hur mycket detkostar att lacka om vingen på bilen, handlat mat, köpte då en kokbok där det står hur mycket kalorier det är i alla maträtter, det är ju perfekt så slipper jag räkna hela tiden. Sen har jag varit ute och gått, gick först en halvtimme själv sen mötte jag upp Elina och gick ytterligare en timme. Det va att riktigt skönt.

Imorgon tror jag att jag ska åka till styrkan, har inte varit där på hela veckan. Har varit lite halv taskig i halsen, men tror det är lite bättre nu. Så nu blire att köra lite där plus promenader. Perfekt!

Ska nog snart lägga mig och kolla på Hollywood fruar.

2 dagar tills Lindus kommer hem. :D

12 dagar tills Idaaa kommer hem. :D
                       WOHOO!!!