Rally

Har nu äntligen kommit hem! Har nog varit hemma i en timme. Kom till serviceplatsen 04:50 i morse. Jag var då mycket trött!! Det var nästan som vanligt i tidkontrollen bara lite sämre klocka. Annars var väl helt okej.

Ikväll ska jag skjutsa Gila & co. till folkan. Orkar inte själv bli med.
Min tränare hade ringt mig förut och sa att jag kunde vara med på matchen i morgon för att alla papper var klara, men jag var tvungen att tacka nej, måste göra skolarbete i morgon plus att jag kommer nog vara jäkligt sleten.

Nu ska jag ta och göra mig iordning. Funderar på att gå ut på hagfors i några affärer. Själv, lite tråkigt men de får gå.


BYE!

studentskor!

Nu har jag fått hem mina skor som jag ska ha på studenten. De är inte de snyggaste men väldigt bekväma. Det är bättre tycker jag. Så nu när jag har balklänning, utspringningsklänning, smyckn, skor och väska är det bara en vit sjal sombehövs införskaffas. Det känns som jag har kontrollen nu över allt. Eller jag behöver köpa underkläder till balklänningen iofs, ska kanske göra de i morgon om de har något på cecilias.

Jäkligt

trött är vad jag har varit nu i eftermiddags. Kom hem vid halv 3, kollade ¨lite på tv och sen somnade jag till 5. Det behövs iofs eftersom jag ska upp tidigt till morgonen men nu komme rjag säkert inte kunna somna ikväll.

Snart får jag hem mina skor som jag ska ha till studenten, hoppas bara att de passar.

Parkering..

Fullt på parkeringen på skolan pga rallyt. Vi fick parkera vid den övre parkeringen, lång väg att gå. haha!
Nu har jag samhäll igen och ska skriva på uppsatsen om unicef. Det går lite segt att komma framåt.

Imorgon blir det till att gå upp tidigt, jag kommer vara helt slut!!

Ska nu skriva lite på uppsatsen :)


BYE!

Trött

Nu ska jag ta och duscha och sedan krypa ner i sängen.

God natt!

Klar med

brevet om det svenska språket, äntligen. Jag tycker det är jättesvårt att jobba här hemme, det är mycket lättare att göra de hemma hos pappa. Ska väl läsa igenom ekonomin också. Det är inte världens roligaste ämne kan jag säga.

I morgon är det fredag och det betyder kort dag i skolan. Har bara tre lektioner. Samhäll, idrott och ekonomi. Så efter det ska jag, Ida, Linda och Johanna ut och äta. Måste ju fira att det är äntligen helg :D

Nu tror jag faktist att jag ska ta mig en kopp te och sätta mig framför tvn.

Studentklänning

Nu har jag hittat min studentklänning också. Menade först beställa en från Gina, men nu blev det från Halens i stället. Det är mycket finare enligt mig.


.
Halens

Svenska språket

Sitter nu hemma och skriver om hur det svenska språket har utvecklats, det skulle ha varit inne igår men jag hann inte med att göra klart det. Det är hur tråkigt som helst, har lite mer läxor att göra sen.


Bye!

UNICEF

Sitter nu i skolan och skriver om UNICEF, eller jag har inte börjat på själva uppsatsen men på inledningen.
Idag ska jag bara göra skolarbete när jag kommer hem. ÅNGEST! De är så mycket nu och sen är det ju massa andra saker utanför skolan man vill göra. Men det fixar sig alltid på något sätt.

Måste fixa övergången till Edebäck idag, för jag är tydligen licenserad fortfarande i Hagfors. Om jag inte fixar det idag så går det inte att göra någon övergång. Får ta det efter skolan.


Nu ska jag fortsätta med samhällen.

BYE!

Måste berätta...

.. att jag är riktigt sleten i bena :) Det är väldigt gött att ligga här i sängen. Ska väl snart stänga igen datorn och sova. Träningen idag var riktigt skoj, ibland  gick det dåligt och ibland bättre. Hoppas övergången till Edebäck går fort.
Snart helg och den kommer bestå av att försöka komma ikapp med allt skolarbete och sen jobba på rallyt, tidkontrollen. Lite jobbigt att gå up senast kl 4 på lördag men de får gå.
Har en inlämnings uppgift i svenskan tills i morgon och jag är inte klar med den än, får lämna den på fredag eller om jag har någon håltimme i morgon men de tror jag inte.

Nu ska jag kolla lite andra saker. God natt.

Träning och ångest.

Idag på psykologin pratade vi om ångest och då kom ångesten igen. Allt man måste göra i skolan blir bara mer och mer, inget försvinner. Men ska ta ett tag sen när jag ska till pappa så får han hjälpa mig.
Ska sedan på träning, gött. Sen hem igen med lite skolarbete.

Balklänningen.

Nu har jag äntligen köpt mig en balklänning med väska. Det blev en tub modell som jag sa att jag aldrig skulle köpa och så blev den röd och det ville jag heller inte ha, men jag gillar den iaf. Den satt perfekt, varken för liten eller stor. Nu fattas bara en sjal och en bra bh till.

Nu måste jag sova.

God natt!

Balklänning

Har nyss kommit hem från eksär har tränat så snart ska jag sova. 
I morgon efter 12 ska jag ner till karlstad för att titta på balklänning. Hoppas jag hittar den prefekta! Om jag köper någon får ni veta i morgon.


Go natt


Hedersvåld

Nu ska jag sätta mig och fortsätta lite med mitt projekt arbete. Är på den del då jag skriver om exempel på kända offer innom hedersvåldet. Har skrivit om Pela men ska också skriva om Fadime.
Jag själv tycker det är enn väldigt intressant ämne och det är väldigt okänt för vissa. Eller dom flesta har ju hört om hedersvåld/mord men vad ligger grunden till det egentligen. Det sker inom en kultur som vi inte förstår oss på riktigt. Just därför är det många fördomar mot tex muslimer, vi har inte kunskapen. Men nu ska jag ta och skaffa mig kunskap, ska nu skriva om Fadime.

BYE!

Tiden går fort.

För fort ibland. Helgen är nu slut, den gick fort som vanligt. Men det var en lite roligare helg än andra. För Madde fyllde ju 20 år i går. Grattis till dig, det var en riktigt rolig kväll!
Som vanligt gör jag långa uppehåll med bloggen, den känns inte så värst intressant med ca 5 läsare per dag. Under tiden jag har gjort uppehåll har det varit jul, en lite bättre och vitare jul än andra. Jag var nöjd iaf. Nyår har också passerat, den tillbringade jag hemma hos Elina med god mat och beverly hills avsnitt. Lugn med andra ord.
Det sista läsåret på gymnasiet är här också, mycket att göra, men ändå gör jag inget. Jag resonerar så att hellre har jag roligt än att sitta med massa MVG. Inte den bästa inställningen men.
För någon dag sedan pratade jag och Gila på vad vi ska göra efter skolan. Inte läsa vidare som det ser ut just nu, för det känns som det finns inget att bli. Jag vill göra olika saker, men tiden går känns det som.
Snart är det studenten som gäller, jäkligt gött kan jag säga. På ett sätt, man kan välja vad man ska göra, men det kommer samtidigt kännas konstigt för man har alltid haft den där tryggheten efter sommarn att man ska till skolan. Men det kommer fixa sig, det är säkert iaf. Jobbar ett tag, flyttar en sväng, reser och har allmänt kul!

Projektarbetet måste jag fortsätta med, hinner nog lite i morgon. Hedersvåld, intressant. På ett sätt tänker man att de måste vara helt sjuka i huvudet men de är uppväxta med att de ska använda våld för hedern, de tror det är rätt. I deras samhälle måste de i stort sett använda det, de har inte samma skyddsnät som här. Babbel babbel.

Student resan! Jag längtar! Första gången jag får åka till något annat land. Ibland funderar jag på familjer som åker varje år, hur går ekonomin ihop? Det är inget jag förstår. Det får jag fortsätta att fundera på ;)
Rhodos med tjejerna, vad jag ska sola och bara må gött och fira att skolan är slut. Men då kommer det här igen, vad fan ska jag göra?

Nu tror jag att jag ska ta och sova, ska upp till morgonen. Går 8 till 4. Lite drygt, har håltimmar också. På tisdag slutar jag 12 och då ska jag ner till Karlstad och kolla på balklänning. Jag ska ha den perfekta!!

Go natt!