Klardi

  • spetskläningen på
  • strumpbyxorna på
  • sminket på
  • håret fixat
  • naglarna målade
  • smyckena på
  • Jag är redo att invänta det nya året.

Just nu sitter jag och väntar på att Becka ska bli klar, tror hon är det snart.


Nyår!

Snart ett nytt år. Wiho eller nått?
Får se vad det blir sen, vill helst inte sitta hemma. Har gjort det för mycker. Tragiskt!


Du kan väl för fan sluta lägga dig i mitt liv! Och ge faan i mitt lösenord. Du är en ensam TÖNT!



Gott nytt år mina vänner. :D

29 december

Tog mig sovmorgon i morse. Orkade verkligen inte gå upp kvart i 8, det hjälpte ju inte att mamma kom in och sa att det är -25 grader. Då ville jag ligga kvar ett tag. Men vid halv 10 lyckades jag gå upp. Drog till styrkan, blev bara styrka idag. Vad jag stör mig på när folk har för mycket vikter på så de orkar inte göra nästan något! Haha!!

Menade att jag skulle ha satt mig i massage stolen, men hittade inte listan man skriver upp på sig. Det får bli en annan gång. 
 
Sämst! Du lyckas inte!!

28 december

Oj vad det snöade idag när jag gick upp. Härligt! Det har snöat en massa under natten också, men det slutade förut. Så dagen började med att jag gick upp kvart i 8, åkte till styrkan. Körde lite konditon och styrka. När jag kom hem låg snön vid infarten och väntade på att bli bort skottat. Så då gjorde jag det. Tror det tog ca 30 min. När jag kom in fick det bli en gröttallrik. Nu har jag duchat och klätt mig. Ska väl dra igång meed att sätta på ett ansikte och fixa håret jämt lite. Sen bär det av till Karlstad.


Jula

Nu är julen förbi denna gång också. Blev att en bra jul för min del. Först till farmor och så, sen hem äta, öppna paket. När det var klart så åkte vi en sväng till skålviken där pappa och co var, sen vidare upp till Gravol.
På Juldagen åkt ejag upp till pappa för att äta mat och öppna paket. Var där till typ kl 5. Vidare hem och sminka om sig och drog till IDa. Va där i kankse 1 timme sen åkte vi till Linda en sväng och vidare till Elina.

Drog väl till folkan vid en halv 12 kanske. Hade det riktigt roooligt där!

Vaknade idag av telefonen vid 10, ni som känner mig, gissa om jag vart arg?! Hemtelefonen vare också. Mamma var ute och skottade så det ringde hur länge som helst. Då gick jag upp, satte mig i osffan, åt frukost och sen somnade jag en sävng. Vaknade vid 12 då gick jag upp till sängen och sov till typ 3. Rikigt skönt eftersom jag inte kom hem förrän halv 4 i natt.
Kände förut vid halv 9 att jag bara ätit massa och legat och degat hela dagen, så det fick bli styrkan en sväng. Var rikrigt seg. Det fick bara bli 20 min på trappmaskinen. Helt dö!


Tack så himla mycket till er som sa allt fint om mig under kvällen/natten! Jag uppskattar det verkligen!



Nej nu ärrä väl dax att lägga sig kankse. Faan måste duscha först!

bläää

Va fan ska jag ha på mig på juldagen?! Allt är för stort! Fick ju hem klänningen från H&M men den är för stor. Vet inte om det går och sy in den kankse. Klänningn från halens kommer ju fan aldrig. Här ska det klagas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Köpa..

Imorgon är jag gööör sugen på att gå till Anne's och köpa mig lite roligt sminkm typ som någon rolig, bra ögonskugga, nagellack osv. Vill ha en röd ögonskugga, men det verkar som om det inte finns där. Får se vad det blir. Lösögonfransar och strass tror jag ska köpa också. På fredag ska jag slå på stort tänkte jag. haha!!!

Nu ska jag lägga mig. Har tänkt at vara uppe kl 8 imorgon för att dra till styrkan, ska kosta på mig att sola en sväng då också. Gött!!
 
Imorgon kommer Ida hem!! Wihhoo!

Natta!

Hemma hos pappa.

Sitter nu hemma hos pappa i soffa, har en liten kissemiss i knät också. Barney :P
I exsär gick det att bra förut. Det va inte så många barn där. Var där till klockan tolv.
När vi sitter inne i köket i hallen och pratar lite så kollar jag bort mot köksdelen och ser något på golvet, så rör det sig. DET ÄR EN LITEN MUS!! Amanda skriker till lite och hoppar upp på en stol. Musen försvann iaf under ett skåp. Kul om man spelat match nån gång så kommer det ut en mus på planen.

Vid tre började jag jobba, det var riktigt mycket folk idag. Fick inte låsa dörren förrän 20 över. Bra att det är mycket folk än inga iaf. Efter jobbet så gick jag ut i lite affärer, köpte lite julklappar. Ska ut imorgon igen med Ida efter jobbet, om jag nu ska jobba, det är frågan det, men antagligen ska jag det.

Fick en klänning från H&M idag, vet inte om jag ska ha den. den satt väldigt hårt längst upp vid kanten men för övrig var den lite stor. Hoppas på att jag får klänningen från Halens imorgon också så jag kan bestämma mig.
Oj kom på att jag måste till af imorgon och lämna en lapp. Hoppas de har öppet annars får jag väl mejla. Måste gå det också.

Nej nu ska jag inte skriva mera. Katten biter mig!!!!

exär!

Får väl ta och klä mig och så. Ska dra till exär senast halv 11. Se så ringde mamma förut om att jag får jobba mellan 3 och 6. Det tackar jag ju inte nej till. Men när ska jag köpa julklapparna? HAr fått pengar idag så jag tänkte göra det idag. Det får bli en stressig morgondag.

Nej nu ska jag dra mig.

Olycka!

Usch! När vi åkte hem från Exsär förut hade det hänt en olycka vid Berga. Bilen låg i diket på taket. Vi stannade ett tag så gick det förbi en så vi frågade honom om det satt kvar folk i bilen än. Han svarade: Nej det var bara jag. Oj! Han hade verkligen tur! Hemskt med olyckor, nu är det den andra olyckan jag träffar på när jag åkt hem från innebandyträningen.
Sen i hemma  i Hagfors står en polisbil på Bôgen, vette fonken vad de gjorde där, något vare iaf.

Träningen var väl så där. Nästan inge folk, men så är det väl, vi har ju ingen match till helgen. Ska upp igen imorgon för att hjälpa till med 97:orna. Hoppas det blir kul, men det innebär att jag hinner inte till styrkan. Det kankse får bli på kvällen det. De spörs väl!

Imorgon kommer min lön också. Fy fan va gött det kommer kännas. Har just för tillfället -5,98 fortfarande. eller om det var -5,68. Sen blir nästan 5 tusen på kontot. Plus ersättningen från af sen också. Nu ska jag kosta på mamma en riktigt fin julklapp, men vad? Massage vid styrkan kanske bland annat? Presentkort på typ mode boden eller cecillias?? Hon ska få något som bara är bra för henne.

Åååå pratade om 2004 förut. Ujja, det var tider de! Ajja det löser inga problem att se tillbaka, utan man får försöka blicka framåt och gör det bästa av situationen. Även om man ibland bara vill sätta sig ner och bli liten igen.


Nu blire duschen och natta.


Kysser dig snutt! ;) I ren 2004 anda. Haha!

Segt att gå upp.

Ja oj oj oj vad segt det var att gå upp i morse. Hade klockan ställd på kvart i 8 men kom inte upp förrän halv 9. Då blev det ett proviva mango glas, ner till Ok för att tanka och sen vidare till styrkan. Där blev det 35 min på cykel, var ovanligt mycket folk där. Fick även min efterlängtade vattenflaska då. Nu är det bara att fortsätta att träna så jag får mer saker.
När jag kom hem väntade vågen, den sammarbeteade med mig idag. Minus 1 kg från förra veckan. Det går sakta men säkert nedåt. Men hur ska det gå under jul med all god mat och så? Får väl lägga till några promenader så ska det nog lösa sig. Har nyss ätit frukost, det fick bli mannagrynsgröt idag. Mumma de!!

Idag ska jag nog skicka in en ansökan på ett jobb i stockholm som jag fått ansvisning till från arbetsförmedlingen. Fattar inte varför jag fått den ansvisningen för i annonsen står det att man ska ha haft minst 3 års arbetserfarenhet, och det har inte jag. Jag har jobbat till och ifrån från år 2006 till nu. Och sen ska man komma in med CVt till butiken. Ajja får väl skicka ett brev dit, bord gå det också.
Sen ska jag lämna ett halsand och ett armband till en kund. Grannen ;) Så det är de jag ska göra idag, har inget mer planerat.

Blåa grodor!

Nu är jag sleten!! På arbetet var det inte värst mycket folk. Lite tråkigt, men men. Fick lite smycken sålda då också, härligt! Ska uppdatera snart vilka som är sålda, men det orkar jag inte göra nu.
Var till farmor efter jobbet, hon är att go hon! Hon sa att hon hade haft det så körigt idag för det har ju varit så mycket skidåkning på tv idag. :)

Nu blire fb och lite bloggar.

Söndag och jobb

Ska snart börja gör mig i ordning för att åka upp till jobbet och arbeta till kl 17.
Har inte så mycket att skriva om just nu. Ska kolla runt lite fort på fb och lite bloggar.

Lördag

Liten sammanfattning av dagen kommer nu.
HAr arbetet så därför har jag inte skrivit något under dagen. På jobbet kom det rätt mycket folk till en början men sen vid 2, 3 var det i stort sett tomt. Hade med mig lite smycken som jag fick sälja! Härligt!
Sen när jag slutade kl 4 vare bara att åka hem, packa för match och dra upp till exsär. Det gick åt skogen denna gång också. Men vilka chanser vi hade, spelade mest på deras planhalva så.
När jag kom hem duschade jag och drog bort till Sandra där även Karin va. Vi kollade lite på tv och så. Trevligt!

Så nu ska jag väl snart lägga mig. Jobbar imorgon igen, då mellan 12 till 17. Sen bär det av hem till min kära farmor.

Julgranen är klädd!

Så nu har jag klätt granen.
Här är resultatet:

Där under ligger min enda köpta julklapp och den är till Linda :)
Hoppas jag kan köpa fler till veckan! Pengar från af väntar jag på.


Vad tycker ni om vita julgranar?
Julsakerna bli mer och mer otraditionella. Förut var det bara i stort
sett bara grön och röd som var riktiga "julfärger". Men nu används mycke mer
olika färger.
Många tycker ju att det är hemskt att ha tex vita granar, eftersom
det finns inga riktiga vita granar. Dom ska vara gröna.

Jag tycker det är kul med lite annorlunda! :)


Redigera/ fixa bilder?

Någon som har tips på ett bra och lätt program där man kan fixa lite med bilder? Typ sätta ramer runt och göra dom lite roliga. Har testat picasa och picknik, men inget som jag gillar.

Klart!

Nu är hela huset färdig städat. Även gjort rent ungnen, fläkten och sånt. Så nu är julen välkommen :P
Har nu duschat och ätit mat. Bli nog en lugn kväll hemma, ska upp och jobba imorgon. Iofs så får jag mer sovmorgon än i vanlig fall. Börjar inte förrän kl 10, brukar ju gå upp senast kl 8 för att träna.

Jag har inte fått upp min julgran än heller, kankse ska göra det ikväll?

Phu phu phu phu!

Är snart klar med nerevåningen, ska bara torka golven.
Det är väl lika bra att fortsätta med övervåningen.


Så här der det ungefär ut ;)


Nystädat badrum!

Nu är badrummet kliniskt rent. Älskar när man gör rent med klorin, det luktar så rent då! Ska bara låta golvet torka sen in med alla saker. Sen slänga i tvätt i maskninen och fortsätta städa. Får fortsätta med köket tror jag.


Ny design

Jag blev riktigt trött på den förra designen så nu får det bli den här ett tag. Vill egentligen ha en mer personlig men men.

Styrkan!

Nu har jag precis kommit hem från styrkan. Jäklar vad kallt det är ute! Men man ska inte klaga, bättre att det är så här än plusgrader och slask. Ärrä vintern så ärrä, då skare va kallt! :P
Vid styrkan körde jag 10 min på trappmaskinen, 10 min cykel, 10 min crosstrainer och 30 min styrka. De gick ovanligt lätt idag. Härligt!

Nu ska jag väl kolla runt lite på fb och olika bloggar, sen ska jag tvätta sängkläder och städa badrummet för att se gå över resten av huset.

Bensinlampan har tänd sig i bilen IGEN, ingen som vil ge mig en årsförbrukning av bensin? Måste ju ha bilen för att ta mig på träningarna. Inte lätt att bo ute i skogen ;)

 


Natti natti

Nu ska jag ta och lägga mig. Upp tidigt och dra till Styrkan imorgon.
Tänkte även å ta och städa här hemma imorgon, och då SKA jag ställa upp min fina vita gran mer lila saker i!
Den är snygg!

Nej sängen väntar.

Halsband: Holly


Halsband av 1 kedja med 1 mellan stor pärla.
Längd: 46 cm

50 kr

Detta halsband finns det flera av, även med större pärla.

Vid intresse eller frågor mejla eller kommentera.

[email protected]


Armband: Enya


Armband av 1 kedja. 3 pärlor, 2 silver-glittriga, 1 mörk-koppar.
5 berlocker.
Längd: 18,5-22 cm

70 kr

Mejla eller kommentera vid frågor eller intresse.

[email protected]


Armband: Elisa


Armband av kedja med dubbla länkar. 5 berlocker och en vit pärla.
Längd: 15-21 cm

70 kr

Vid frågor eller intresse kommentera eller mejla.

[email protected]


Halsband & Armband: Rosa


Glömde vända bilden men det får ni leva med ;)
Detta är ett set av halsband och armband.

Halsbandet är med en stor rosa pärla och berlock "made with love".
Längd: 46 cm

Armband av 3 kedjor. 1 stor rosa pärla, 2 små rosa pärla och 2 transparenta, krackelerade pärlor.
Berlock "made with love".
Längd: 17-21 cm


100 kr

Frågor eller intresserad? Mejla eller kommentera.

[email protected]


Armband: Doris


Armband med 1 kedja. 3 berlocker, vinge, fyrklöver och "made with love".
3 pärlor, 2 transparenta och 1 mörk koppar.

Längd: 16-21 cm

65 kr

Mejla eller kontakta mig vi intresse eller frågor.

[email protected]


Halsband: Hope





Halsband med 2 berlocker. 1 med Hope och 1 med "Made with love".
Nickelfri.
Längd: 44 cm


45 kr

Intresserad eller har frågor? Mejla eller kommentera.

[email protected]


Armband: Ella


Armband med 3 kedjor.
3 stora vita pärlor, 2 små silver-glittriga pärlor och
 en berlock "Made with love".
Längd: 18 cm

60 kr

Kommentera eller mejla mig om du är intresserd eller har frågor.

[email protected]


Armband: Berit


Kedja med grått sidenband. 1 berlock "Made with love".
Längd: 17-20,5 cm
 

Kan även göra med naturvitt sidenband. Bara att kontakta mig.

55 kr

Intresserad? Kommentera eller mejla.

[email protected]


Armband: Anna



Armband med 3 kedjor. 4 berlocker.
Längd: 16-21 cm.


50 kr

Kommentara eller mejla mig om du är intresserad.

[email protected]


Smycken

Nu har jag fått saker så jag kan gör fler smycken. HAr gjort några nu. Tänkte lägga upp lite bilder på sånt jag gjort och är till salu, så om någon är intresserad är detbara att lämna en kommentar eller mejla mig.

Sängen kallar på mig!

Ska nog snart ta och lägga mig. Är redigt sleten, men som vanligt kommer jag ligga och grubbla på allt möjligt.
Nu funderar jag på om jag ska gå upp kvart i åtta imorgon också för att träna eller om jag ska kosta på mig att sova? Har lite saker som ska göras imorgon. Bla möte på af, hoppas på något positivt då. Jag vill och jag behöver. Mer om det imorgon efter 4 :P

Innebandyträningen var rektigt rolig idag, synd bara att det bara är 1 timme, det går så fort! Kändes väldigt gött med nya skor igen, hoppas dessa håller nu.

Nej nu ska jag fixa mig inför sängen, man vet ju aldrig vem som kan vara i den ;) haha!!


Herrå å go natt!

baka!

Ska nog åka å handla så jag kan baka något. Lite tidsfördriv tills träningen börjar.

Herrå!

motivation?

Var har min motivation till att blogga tagit vägen? Borta är den.

Sen sist jag skrev har det inte hänt så speciellt mycket. Julen börjar närma sig och jag har bara köpt en julklapp, får nog ta tag i detta snart. Igår kom Ida hem en sävng också, va med henne hela dagen. På kvällen hemma hos henne somnade hon i sängen och jag i soffan, gött dä! Så kommer Pia in och frågar Ida: Men sover du? Ida bara: Nej de gör jag inte. Men det gjorde hon att de, snarkade och allt. Haha! Jag hade vaknat jämt lite innan.

Idag har jag hunnit med att varit till styrkan, duschat, ätit och vart ut med katterna. Men de ville ju inte vara ute värst länge. Ska väl snart också hänga tvätten. Jag är så trött så jag har lust att lägga mig i soffan och sova!!

Ikväll ärrä träning. Jag har köpt mig nya inneskor igen, det blev samma modell som förut. Mina gamla hade ju spruckit. Hoppas dessa vill hålla, ska nog inta ha de nya på spinning iaf :P

Jag är sugen på att göra julgodis eller nått, vill också klä julgranen, tror jag ska klä min sen iaf.

Nej nu blire söffhörn känner jag!

Seee yaaa!